Якщо не хамити то я проблем не бачу.
Правда ще потім мусів розказувати з якої машини то мотор, через які перехідники прикручені карбюратори (після того як пояснив що мотор 08 а що збоку прикручене то є карбюратори), і як їде

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
очікуйте бунт байкерівBlack писав:Максимальная скорость для автомобилей с прицепом, для мотоциклов, а также автобусов (микроавтобусов), которые перевозят детей, — не больше 80км\ч.
А де це прописано?2. Детей до 12 лет или ростом ниже 145 сантиметров нужно перевозить в специальных автокреслах, которые позволяют их пристегивать ремнями безопасности.
5. В темное время суток и в условиях недостаточной видимости пешеходы, которые двигаются по проезжей части дороги или по обочине, должны выделить себя, а при возможности иметь на внешней одежде светоотражающие элементы.
Почнем з того, що це і так в правилах було...AndrewK писав:А де це прописано?2. Детей до 12 лет или ростом ниже 145 сантиметров нужно перевозить в специальных автокреслах, которые позволяют их пристегивать ремнями безопасности.
5. В темное время суток и в условиях недостаточной видимости пешеходы, которые двигаются по проезжей части дороги или по обочине, должны выделить себя, а при возможности иметь на внешней одежде светоотражающие элементы.
4.4. У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху.
Згоден, про задні крісла наразі не вказано.21.11. Забороняється перевозити:
б) дітей, зріст яких менше 145 см або тих, що не досягли 12-річного віку, — на передньому сидінні легкового автомобіля, мікроавтобуса (за відсутності спеціального дитячого сидіння) і на задньому сидінні мотоцикла;
Абсолютно згоден. І чесно кажучи не маю нічого проти автокрісел для дітей. Але звісно до цього потрібно підходити з головою. Бо пхати 13-14-річного бугая в автокрісло виглядає м'яко кажучи смішно.Думаю, готуються поправки до ПДР
пішоходи,які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху
Тобто світловідбиваючі елементи таки "при можливості" :). І звісно покарання за це не передбачено.а при возможности иметь на внешней одежде светоотражающие элементы.
Дам тільки доповнення. Якщо це в місті.A1 писав:Andriy01, правомірно, вже обсуждалось
Я маю таку паперову книжку, ще й українською. Придбав біля фонтана. Не знаю, чи ще там є. Мала б бути. Ще корисна книга "Правила з коментарями". Назва приблизна, але впізнати можна.Pro-Nick писав:"Правила дорожного движения в иллюстрациях: учебное пособие"
Цікава книжка. Супер!Законы дороги. Сборник негласных правил дорожного движения.
Відповідно до вимог Правил дорожнього руху водій транспортного засобу повинен мати при собі:Speedo писав:Знаю, що схоже запитання десь було, але може хто напише, чи дасть правильну зсилочку на " документи, які повинен мати водій при собі під час керування ТЗ ". Бо я так бачу, що кожен мент ає на це власну думку, скоро довідку з наркодиспннцеру будуть вимагати!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей