Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А яка ймовірність того що власник туди звернеться? І чи знає він про існування того бюро взагалі...Patrikos писав:Як на мене бюро знахідок на вул. Бандери....
Ну як на мене, при вироблені будь якого документу, треба довідку з бюро знахідок... (Принаймі паперові таку процедуру проходять)...kont писав:А яка ймовірність того що власник туди звернеться? І чи знає він про існування того бюро взагалі...Patrikos писав:Як на мене бюро знахідок на вул. Бандери....![]()
мені (та і йому також) потрібен варіант найбільш глобальніший і результативніший...
Пробити номера в МРЕО чи не крадена машина.kont писав: Як мені знайти власника і повернути їх йому?
Якщо машину вкали, а номер в тебе тобі даї може такий моготич поставити мало не покажеться.kont писав:sergey, поясни детальніше процедуру...
це найлегше...а якшо машина робоча і людину через те просадьство з роботи попруть???а все могло бути набагато краще...sergey писав:Викинь його.
Пробий номер через базу данних і віддай або вишли поштоюkont писав:це найлегше...а якшо машина робоча і людину через те просадьство з роботи попруть???а все могло бути набагато краще...
яку?менти не дають такої інфи! Це мають право робити або власники, або фірми, на яку машина записана, або інші компетентні органи...(СБУ, ДПІ, МВС)sergey писав:Пробий номер через базу данних
sergey писав:IMHO. Викинь його.
скинь мені в приват свій номер мобілки, як буду дома - відпишу смс-кою номер, бо біля себе "находки" не маю...OKKO писав:sergey писав:IMHO. Викинь його.
+1
kont, якщо дуже хочеш, я спробую знайти власника. напиши номер.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість