Їм нічого не бракує, просто росташування таке, що їх не чути - ліва закривається ногою, а права взагалі десь в сторону бумкає!Тарас писав:як робиш, то став вже нормальні якісь...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Їм нічого не бракує, просто росташування таке, що їх не чути - ліва закривається ногою, а права взагалі десь в сторону бумкає!Тарас писав:як робиш, то став вже нормальні якісь...
звідки душа забажаєSlavik писав:звідки краще взяти
ні при чому! Одне до другого значення не маєSlavik писав:сигналці не буде мішати
Герметик допомагє,але при невеликих тріщинах.Постійно на герметику іздити не будеш.Радіатор можна запаяти.Саме краще купити новий алюмінієвий(200грн) або мідний(500) ціни приблизні.Slavik писав:Ще одна проблема! Вчора залив тосол і потік радіатор... Питання - помагають щось ті герметіки системи охолодження, такі як LIQI MOLY? Чи може ще щось хтось порадить? І ще одне - скільки зараз коштує новий радіатор?
НЕ рекомендую ним користуватись..Slavik писав:Ще одна проблема!Вчора залив тосол і потік радіатор...
Питання - помагають щось ті герметіки системи охолодження, такі як LIQI MOLY? Чи може ще щось хтось порадить?
І ще одне - скільки зараз коштує новий радіатор?
+ 1 времена горчицы прошли :)Patrikos писав:НЕ рекомендую ним користуватись..
Потік знизу, звідки саме, сказати важко - весь низ мокрий!Black писав:Slavik написав:
Вчора залив тосол і потік радіатор...
Откуда ?
Яка між ними різниця?sergey писав:Саме краще купити новий алюмінієвий(200грн) або мідний(500)
точно з радіатора? в мене була така сама фігня - текло з патрубка нижнього і троха верхнього. Малеьнки ручейком все стікало вниз і там збиралося, таке враження що радіатор. візьми попомпай патрубки подивися де точно тече.Slavik писав:Потік знизу, звідки саме, сказати важко - весь низ мокрий!
Это плохо .Slavik писав:звідки саме, сказати важко - весь низ мокрий
У медного быстрее теплообмен происходит.Я перед выбором печки салона люминий 130 грн и медный 180 грн выбрал последний которым в свою очередь доволен.Slavik писав:Яка між ними різниця
+1, бо якщо ти радіатора десь не вдарив чи не притиснув, то нічого статися не моглоDemyan писав:текло з патрубка нижнього і троха верхнього
Старость.Тарас писав:то нічого статися не могло
Тосол "Аляска", купляв на Зеленій, говорили що нормальний!Black писав:Не качественный тосол.
а ты думал мы плохие дядьки ????? :)Slavik писав:А ті герметіки до одного місця! Бариги хіба на тому гроші заробляють, говорячи що вони помагають!!!
:)Black писав:а ты думал мы плохие дядьки ?????
+1Black писав:но я противник герметика без крайней необходимости.
Може бути, але думаю добре зробив, що промив! Рано чи пізно всерівно прийшлось би це зробити.Тарас писав:а то часом не через ту промивку, шо ти купив?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей