Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
За хабарі інспекторам ДАІ можна «загриміти» на 5 років
- zhyvchek
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Співробітники ДАІ зобов'язані документувати факти спроб водіїв дати їм хабарі. За це даїшники отримуватимуть премію, еквівалентну сумі, запропонованій порушником правил дорожнього руху.
Як стало відомо, в Україні стартувала безстрокова акція «Чисті руки», покликана не допускати хабарництва на дорогах.
За хабарі працівникам ДАІ водіїв можуть притягати до кримінальної відповідальності, оштрафувавши на суму 3-8,5 тис. грн. або позбавити свободи на 2-5 років.
Як стало відомо, в Україні стартувала безстрокова акція «Чисті руки», покликана не допускати хабарництва на дорогах.
За хабарі працівникам ДАІ водіїв можуть притягати до кримінальної відповідальності, оштрафувавши на суму 3-8,5 тис. грн. або позбавити свободи на 2-5 років.
- OKKO
Re: За хабарі інспекторам ДАІ можна «загриміти» на 5 років
Я **уею!!! Теперь придётся им на месте давать два хабаря: один за нарушение, а другой за то, чтобы первый хабарь прикрыть 

А як на рахунок плану "нагору"?
І шо, їм премію за то дадуть? Та фігня то все. Як брали, так і будуть брати... Просто "троха" більше, ніж тепер.
І шо, їм премію за то дадуть? Та фігня то все. Як брали, так і будуть брати... Просто "троха" більше, ніж тепер.
- Breaker
- Стать:чоловік
а як докажуть що це хабар? А от якщо я незнаю законів нових, немаю можливості слідкувати за їх змінами і вирішив заплатити штраф даішнику, довіряючи йому що він ті гроші віднесе на державний рахунок.... як тоді?
- OKKO
Breaker, Незнание закона - не спасёт тебя от ответственности
.

- Mc
от через такі перспективи завжди кажу поліцаям щоб писали протокол - бо давати хабарі я не вмію, а якщо буду тупо бабки їм пхати, то ще візьмуть і пов"яжуть :) тому навіть на недвозначні натяки морожуся і кажу щоб складали протокол :)«загриміти» на 5 років
biketravel.wordpress.com
- Breaker
причем тут это? Я имею ввиду что я не взятку даю, а плачу на месте! А инспектор если берет, значит так можно, а если нельзя на месте платить, так инспектор должен об этом сообщить. Причем тут незнание закона? При предложение заплатить "штраф" на месте я не нарушаю закон, я всего лиш задаю вопрос... Так если я скажу "давайте я вам на месте заплачу", он скажет хорошо, возхьмет филок, а потом ответит "вы нарушили закон и дали мне хабар", я бы его [цензура] послал и пожаловался на то, что он не предупредил о том, что на месте нельзя заплатитьOKKO писав:Breaker, Незнание закона - не спасёт тебя от ответственности.
Суть я думаю ясна
- OKKO
Если не дай Бог будет у тебя такая ситуация, отом расскажешь, чем закончилось....Breaker писав:я бы его [цензура] послал и пожаловался на то, что он не предупредил о том, что на месте нельзя заплатить
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Почитай статтю 68 Конституції УкраїниBreaker писав:Причем тут незнание закона?

100%OKKO писав:Если не дай Бог будет у тебя такая ситуация, отом расскажешь, чем закончилось....

- kont
Дача хабаря принижує гідність працівника ДАІ,-ВАРТО!!!
А з моїм другом був такий випадок: зловили на радар, ну він там 20 гривень витягує, разом з правами дає...Даішник гроші витягнув, віддає йому і каже: "Ось, ви помилково мені разом з грошима даєте..."друг:"Та ні, то я так, типу штраф на місці оплачую на що мені проблеми.." мент гроші не бере, гроші падають на землю. Друг піднімає, а мент йде в машину за протоколом. Всьо як в Америці блін!!!Приносить, заповнює протокол, перевищення швидкості, непристебнуті паси безпеки...
А мій друг стоїть у думає: ну зараз [цензура] ти в мене заспіваєш.
Той дає йому протокол на підписання і поясненння. Друг пише в строці що З ПРОТОКОЛОМ НЕ ПОГОДЖУЄТЬСЯ (мент автоматично змушений писати при цьому пояснюючу записку), а в строці де пояснення друг пише: швидкість не перевищував, показник на радарі належить машині, яка гнала попереду. Я їхав зі швидкістю 42 км на годину. Працівник ДАЇ зупинив мене, показав лівий показник і потребував з мене взятку у розмірі 20 гривень. Дати яку я відмовився.
Мент як прочитав то вигнав його разом з документами, кричав: "ти ше попадешся!!![цензура]!!!"
а той йому і каже: "Баран ти,так би хоть на пиво мав, а тепер по бочці получиш".
Особисто я даю хабарі лише тоді, коли грозить штрафмайданчиком, бо катаюся без техогляду. останній в 66-му році
А брати будуть, але вже набагато більше....
До речі, читав в газеті, що в Києві менти будуть пинями машини всі розмови з водіями записувати на диктофон, шоб поті докази хабарництва були...
А з моїм другом був такий випадок: зловили на радар, ну він там 20 гривень витягує, разом з правами дає...Даішник гроші витягнув, віддає йому і каже: "Ось, ви помилково мені разом з грошима даєте..."друг:"Та ні, то я так, типу штраф на місці оплачую на що мені проблеми.." мент гроші не бере, гроші падають на землю. Друг піднімає, а мент йде в машину за протоколом. Всьо як в Америці блін!!!Приносить, заповнює протокол, перевищення швидкості, непристебнуті паси безпеки...
А мій друг стоїть у думає: ну зараз [цензура] ти в мене заспіваєш.
Той дає йому протокол на підписання і поясненння. Друг пише в строці що З ПРОТОКОЛОМ НЕ ПОГОДЖУЄТЬСЯ (мент автоматично змушений писати при цьому пояснюючу записку), а в строці де пояснення друг пише: швидкість не перевищував, показник на радарі належить машині, яка гнала попереду. Я їхав зі швидкістю 42 км на годину. Працівник ДАЇ зупинив мене, показав лівий показник і потребував з мене взятку у розмірі 20 гривень. Дати яку я відмовився.
Мент як прочитав то вигнав його разом з документами, кричав: "ти ше попадешся!!![цензура]!!!"
а той йому і каже: "Баран ти,так би хоть на пиво мав, а тепер по бочці получиш".
Особисто я даю хабарі лише тоді, коли грозить штрафмайданчиком, бо катаюся без техогляду. останній в 66-му році

А брати будуть, але вже набагато більше....
До речі, читав в газеті, що в Києві менти будуть пинями машини всі розмови з водіями записувати на диктофон, шоб поті докази хабарництва були...
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
баран той чувакkont писав:Той дає йому протокол на підписання і поясненння. Друг пише в строці що З ПРОТОКОЛОМ НЕ ПОГОДЖУЄТЬСЯ (мент автоматично змушений писати при цьому пояснюючу записку), а в строці де пояснення друг пише: швидкість не перевищував, показник на радарі належить машині, яка гнала попереду. Я їхав зі швидкістю 42 км на годину. Працівник ДАЇ зупинив мене, показав лівий показник і потребував з мене взятку у розмірі 20 гривень. Дати яку я відмовився.

Путін [цензура].
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Dark Wind, Не в образу kont-у але я з тобою погоджуся.
В такій ситуації я ше б полісмена похвалив (чесно).
В такій ситуації я ше б полісмена похвалив (чесно).
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- kont
людина просто переслідувала мету: Впадлити Менту, не думаючи про наслідки. Ок, а що для кого краще:Dark Wind писав:баран той чувак
-дати 20 грн і не мати геморою при сплаті штрафів і т.д(звичайно ви тоді порушуєте закон).
-возитися по судах, бігати оплачувати квитанції і гратися в законо слухняного американця?
Чи наприклад зловлять без ТО і скажуть тупо: давай 100 грн і їдь спокійно додому спати, або Штраф майданчик з подобовою оплатою...а там мінімально гривень 400 буде...+ пару днів документальної волокіти...ВИБИРАЙ!!!
На власному досві скажу:
не давав взяток і протоколів назбиралося штук 15. (Ремень, шолом, радар, знак, стоянка, техогляд...іт.д.)Квитанції до мене не доходили, бо приходили на стару аресу. Здавалося би всьо гуд, але коли загубив права і прийшлось ше раз здавати екзамен, то всьо як вилізло, то мало не показалось. Як-то кажуть "...весна покаже хто де srаv..."от тоді і думаєш, бляха-муха, чо я тоді йому 10 грн не дав, а тепер 56 платити треба+ геморой великих розмірів.
І хто би там шо не казав, диктофони, камери, і проча погібень...ЗАВЖДИ БУДЕ ЗМОГА ДОМОВИТИСЯ, ПРИ УМОВІ ШО ОБИДВОЄ (ВОДІЇ І ІНСПЕКТОР) ЦЕ МАЮТЬ НА МЕТІ. Нема пристрою шоб не було антипристрою...на жаль в нашій країні це правило діятиме завжди

Востаннє редагувалось Пон, 27 жовтня 2008, 11:57 користувачем kont, всього редагувалось 1 раз.
-
- Контактна інформація:
kont, розумієш справа не в геморої а в виборі!
Або ми хочем мати нормальну міліцію яка не буде харити і полювати за водіями або таку як зараз.
Якшо тоді підходить другий варіант - давай взятки і далі, але нех тоді жалітись шо мол докукулупуються за всяку фігню і т.п. Також можна продовжувати падлити ну і далі по текску
Хочем нормальу міліцію? перестаєм давати взяти, і поводим себе в межах закону і ПДР! І з часом все нормалізується!
Або ми хочем мати нормальну міліцію яка не буде харити і полювати за водіями або таку як зараз.
Якшо тоді підходить другий варіант - давай взятки і далі, але нех тоді жалітись шо мол докукулупуються за всяку фігню і т.п. Також можна продовжувати падлити ну і далі по текску
Хочем нормальу міліцію? перестаєм давати взяти, і поводим себе в межах закону і ПДР! І з часом все нормалізується!
-
- Контактна інформація:
kont, Врахуй твій знайомий "особо хитро виграний" спадилв менту як ти кажеш а ти ж не знаєш як далі ДАІшник відірвався на наступних? Пора зрозуміти шо якшо падлиш ти то він потім відірветься якшо не на тобі то на наступних! Тому ти западло робиш не йому а братам автомобілістам.
- kont
Хлопаки, я як людина котра прожила в Німеччині (країні де міліція на свому місці) пару років, з ВАМИ ПОВНІСТЮ ЗГОДЕН! але ви не забувайте де ми живем зараз і яка ментальність, чесність, порядність в наших людей, починаючи від верхів, закінчуючи нами самими ...а її викорінити і переломати на другий бік ой як тяжко...чесно кажучи я навіть не вірю що можливо...і мені за свій народ за кордоном стидно, коли про нас кажуть "найбільш злодійська нація в світі, бо крадуть самі в себе"...
-
- Контактна інформація:
kont, все можливо! просто треба робити так як має бути!
Їздити по ПДР, поводити себе в межах закону, без западла і т.п. без взяток! То ж не важко!
І з часом все буде гут
Їздити по ПДР, поводити себе в межах закону, без западла і т.п. без взяток! То ж не важко!
І з часом все буде гут
- Pier
- Дякував (ла): 5 рази
Fly писав:kont, все можливо! просто треба робити так як має бути!
І з часом все буде гут
+1, починати треба з себе, а не казати тут "все галімо, ДАІ чіпляється, взятки беруть". Просто - недавайти їм для цього приводу, недавайте взяток, вони і не будуть брати
- Topol
- Ім'я:Комісар Катані
kont писав:і мені за свій народ за кордоном стидно, коли про нас кажуть "найбільш злодійська нація в світі, бо крадуть самі в себе"...
Зато ми країн чужих ніколи не гарбали і взагалі українці - позитивна нація, йаду всім решта.

А що крадуть - то купка глитаїв у владі а не нація, німці хай словами сильно не кидаються, через їхню милість Україну і інші держави загнали у відставання своїми війнами. ІМХО. Це я сказав щоб тобі було що відповісти а не як гон на німців. Я їм все прощаю за фольцваген, так і бить.

З.І. А мінти деруть тоже не з доброго життя!

- kont
ага, вони деруть не для себе! Я вже не від одного мента чув, шо можуть серед ночі з паличкою на дорогу виставити, бо десь там треба шоб до вечора наступного був накритий стіл в ресторані на 10 чоловік. От і махає даєц палкою, бо ковьор без мила на нього чекає...ну не факт шо і собі шось беруть, бо інакше би не стояли.Topol писав:А мінти деруть тоже не з доброго життя
а на рахунок німців - то це зразкова нація. Програли війну а відбудувалися власними силами так швидко і толково, шо ті хто війну виграв не встигли граньоний стакан протерти.
Харош націоналізму в цій темі!
на 100 відсотків згоден. А то всі змін хочуть а з себе ніхто не починає!Pier писав:починати треба з себе
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей