Ти якщо на той 300 сильний мотор залишиш оцю кпп яка в тебе зараз є - то на квотері програєш навіть 150 сильним атмосферникам ))))UncleSam писав:Мотор я хочу 1,8, турбо, інтеркулер, ковані поршні і т.п. - щоб в сумі мати приблизно 300 коней.
Але я хіба проти - роби, пробуй, став - потім проїдемся :) Справжній тюнер завжди на деякі граблі мусить наступити самостійно - я тоже нікого не слухав ))))
І ти трохи не зрозумів. Я маю на увазі що якщо під твій теперішній мотор і стиль їзди підходить ця коробка яку ти маєш - то це не значить що якщо ти плануєш зарядити мотор то ти залишишся нею довольний (я був довольний 18 рядом з ГП 4.1 на моторі 1.3 і 1.4.. но на 1.6 на дроселях я його терпіти неміг тому і продав).
<b>Black</b> мотор планує чуть заряжати - тому НЕМА змісту зараз тратити купу бабла на кпп яка потім може не підійти для його мотору.
Ставим, катаємся, нема проблем, щось навіть вигравали і виграєм потихеньку )))UncleSam писав:А ви ставте-ставте 4,12 - поставите - потім покатаємось!
Ще один приклад. Саня колись на 1.6 8v їздив з 7 рядом і ГП 4.33, був трохи недовольний, казав закручується машина на 4 передачі.. Зараз на 1.8 16v їздить з 7 рядом і ГП 3.9 - і непогано їздить, зовсім не жаліється що коробка "овощна".