А що він назвав центром ? Я там бачу тільки зони де збудують парковки.uranium писав:Ти глянь, шо він "центром" назвав.
Ніхто ж не думає що "центр" це мається на увазі Левандівка, Пасічна і т.п. ?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А що він назвав центром ? Я там бачу тільки зони де збудують парковки.uranium писав:Ти глянь, шо він "центром" назвав.
Ось це виглядає як наказ:vovka писав:А що він назвав центром ? Я там бачу тільки зони де збудують парковки.uranium писав:Ти глянь, шо він "центром" назвав.
Ніхто ж не думає що "центр" це мається на увазі Левандівка, Пасічна і т.п. ?
У зонах цих транспортних вузлів побудують гаражі-стоянки, де львів’яни та приїжджі залишатимуть свої авто, а до центру добиратимуться виключно на громадському транспорті.
ІДІОТИ!!!pikach00 писав:Маразм крєпчал...
http://portal.lviv.ua/news/2008/10/20/170225.html
даже добавить нечегоAndrewK писав:Шоб він здох, урод
AndrewK писав:хай ліпше Задовий сам під той травмай кинеться
то до 2050 року Львів буде розритийPro-Nick писав:План 2025 року!!!А з теперішньою швидкістю то добре шоб до 2050 встигли.
Я не был бы так категоричен. В Германии был во многих городах, в которых нет метро (в некоторых невозможно технологически, типа как у нас), и ничего, справляются. Трамваями и автобусами. Правда самый крупный около полумиллиона население, т.е. чуть поменьше Львова. Кстати в Берлине, где есть отличное метро, половина моей езды на общественном транспорте была на автобусе.AndrewK писав:Народ. Реально воно може працювати лише в випадку метро.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 6 гостей