Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я то ж слыхал что их Fleetguard выкупил но мне они не нравяться,в след.раз бери что нибудь получше ИМХО.Тарас писав:здається MANN
ОК, а шо порадиш?Black писав:бери что нибудь получше
Я свой маслянный за 20 грн брал его каталожный № 50013200 (низкий) думаю погоды на 3 грн тебе в кармане не будет.Тарас писав: десь 15-17 грн
Нет обсалютно постоянно особенно в городе передачу до самого конца держу.Тарас писав:Якщо розігнати машину і відпускати газ не зкидуючи на нейтралку, чи не школить це мотору?
взагалі ніколи не включаю нейтралку - все гуд. ну хіба перед світлофором на дуже маленькій швидкості.Тарас писав:Якщо розігнати машину і відпускати газ не зкидуючи на нейтралку, чи не школить це мотору?
+1 мене також, бо він ше зимою не їздивBlack писав:как он зимой ездить собираеться ?????Меня эт очень интересует
я так і думав....vovka писав:на нейтралці машина неуправляєма
я на 6 см вышеТарас писав:десь 182см
знакомо :)Тарас писав:сідушка максимально назад відтягнута
Руль тя не выручит ИМХО ,лежать за рулём ни к чему хорошему не приведёт :) а вот над сидухами задуматься стоитТарас писав:змучуються при довготривалій їзді
о, [цензура], я і не подумав ... спасибі, тепер треба підмімати тему про сідухиBlack писав:вот над сидухами задуматься стоит
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей