Babak писав:завтра буде фігура з більшими відстанями.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Babak писав:завтра буде фігура з більшими відстанями.
Ти пробував їздити по тому ? Я вчора там був, і по тій фігурі НЕРЕАЛЬНО проїхати на задньому приводі.Yelik писав:для чого з більшими, так норма нехай вчаться? Чи може фігура під когось робиться?
+1 і на передньому без ручніка тежJust be писав:Ти пробував їздити по тому ? Я вчора там був, і по тій фігурі НЕРЕАЛЬНО проїхати на задньому приводі.
Всі такі умнікі що аж страшно, ти пробував на задньому на цій фігурі їздити їздити ? Людина на БМВ 3-ці повільно не змогла вїхати в ворота, для вїзду треба було назад здавати !!!UncleSam писав:Задньому приводу пора вчитись зажимати лівою ногою тормоз одночасно з правою газ в пол в повороті. Обовязково шлапаки на задні колеса 205 не вужчі!
Пмп - зроби ручнік нарешті!
Я ЗА стару фігуру!
то хочаб поцікався чи всі машини фізично можуть там влізти.UncleSam писав:Я ЗА стару фігуру!
Yelik писав: для чого з більшими, так норма нехай вчаться? Чи може фігура під когось робиться?
Сьогодні не був.Babak писав:UncleSam, ти був на площадці сьогодні? якщо так то це вже була збільшена фігура.
Якщо намагатись просто вїхати - то і моя не влізе! Для того треба зад закидувати, розвертати і "облизувати" фішки - одним словом техніка їзди на слаломі - до чого я прагну і вчуся!Just be писав:то хочаб поцікався чи всі машини фізично можуть там влізти.
подивись відео як їздять на слаломі задній привід, наприклад Франківськ.Just be писав:то хочаб поцікався чи всі машини фізично можуть там влізти.
Знаєш краще скажи: "Я не вмію їздити", тоді тебе зрозуміють, але не говори не реально. Реально якщо тренуватись. А поробити схеми з 15-ти метровими проміжками, то можна і на тракторі виступати... Суть якраз в тому хто швидше крутить рулем, краще відчуває машину, само-собою тренується той зможе проїхати.Just be писав:Ти пробував їздити по тому ? Я вчора там був, і по тій фігурі НЕРЕАЛЬНО проїхати на задньому приводі.
Підманули-підвели!Yelik писав:P.S. Хтось тут говорив що на 5-ому етапі буде кубкова фігура
зимою буде їздити піпєц цікавоUncleSam писав:Хоча можна підшаманити тормозну систему, щоб спокатку задні колеса хапали - і тоді також дві педалі в пол ...
Мабуть не найвдаліший приклад, оскільки за рульом "бехи" учасник чемпіонату України(то вроді етап в Вінниці ). Можна в приклад поставити пацанів на CRX, цівіках і сказати: а вот вони http://ua.repka.tv/video/29914/ вміщаються. Нічо проти не маю, але ти ж не поїдеш на таких відстанях як їдуть CRX. Після довгих тренувань ТАК. :)Yelik писав:Може не найвдаліший, але приклад БМВ, є вузькі місця, але прекрасно з ними справляється і фішки впритик об`їжає
Приклад бехи був для JustBe. Це в Одессі.Babak писав:Мабуть не найвдаліший приклад, оскільки за рульом "бехи" учасник чемпіонату України(то вроді етап в Вінниці ).
А чому не поїду? Для чого ви взагалі той чемпіонат влаштували? Я завжди думав, що для підвищення майстерності в слаломі, а з "гігантськими" відстанями ніякої майстерності практично не треба...Babak писав:Можна в приклад поставити пацанів на CRX, цівіках і сказати: а вот вони http://ua.repka.tv/video/29914/ вміщаються. Нічо проти не маю, але ти ж не поїдеш на таких відстанях як їдуть CRX. Після довгих тренувань ТАК.
Потужності мені і так хватає. Мене слалом особо не пре, тому і вкладати в машину для того я не хочу.UncleSam писав:2 Just be: Тобі б блокіровку і трохи мощі добавити - от тоді цікава їзда на слаломі буде!
Якщо б ти уважно прочитав моє повідомлення то побачив би, що я написав не про себе(я і так на слаломі не катаюсь). А людина яка пробувала - приймає участь і думаю шо він вміє "їздити". На рахунок вміння, і відстаней, ти розумієш що при виході з якогось(де то саме на карті не памятаю, бо не дуже уважно слідкував) повороту, треба зразу в ворота заїхати, при повністю викрученому рулі, радіус розвороту на 3-ці не дозволяє зразу заїхати туда, що наприклад зробиться без проблем на передньому приводі.Yelik писав:Знаєш краще скажи: "Я не вмію їздити", тоді тебе зрозуміють, але не говори не реально. Реально якщо тренуватись. А поробити схеми з 15-ти метровими проміжками, то можна і на тракторі виступати... Суть якраз в тому хто швидше крутить рулем, краще відчуває машину, само-собою тренується той зможе проїхати.
ок, давай заточим трасу під срх, 206 пижі і таврії, а решта хай хоч літають ...Yelik писав:з "гігантськими" відстанями ніякої майстерності практично не треба...
Подивись відео, тоді кажи що можна, а що не можна. На фігурі не бачу настільки критичних місць, де б не вмістилась беха 3. Радіусами ніхто не їздить, треба з заносами їздити і на задньому приводі то не проблема.Just be писав:На рахунок вміння, і відстаней, ти розумієш що при виході з якогось(де то саме на карті не памятаю, бо не дуже уважно слідкував) повороту, треба зразу в ворота заїхати, при повністю викрученому рулі, радіус розвороту на 3-ці не дозволяє зразу заїхати туда, що наприклад зробиться без проблем на передньому приводі.
Найбільша/найдовша машина яку я бачив на слаломі 21099 і їй ніяких скидок не давали у фігурі, а по довжині вона напевно не сильно коротша ніж бмв, якщо взагалі коротша.Just be писав:ок, давай заточим трасу під срх, 206 пижі і таврії, а решта хай хоч літають ...
Відео я дивився, і якщо ти не розумієш що там заточена машина і людина з досвідом - то далі з тобою обговорювати я не бачу смислу. В тої бмв морду не зносить і її не кренить, по наших дорогах з таким набором фіг проїдеш без вилітання пломб з зубів. Подивись хто в нас їздить, більшість це стокові машини, яким пройти цю фігуру буде дуже важко.Yelik писав:Подивись відео, тоді кажи що можна, а що не можна.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей