Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

УВАГА!!! Нові штрафи
yura.lv.ua
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: УВАГА!!! Нові штрафи

Повідомлення yura.lv.ua » Сер, 08 жовтня 2008, 21:15

antik писав:Бред! Если меня чем то не устроила сумма оценки повреждений, я имею правило обратится к другому независимому эксперту.
Коли будеш займатись автоекспертиою, зрозуміє про що я. Просто повір мені на слово. Якщо хочеш зрозуміти чому так може бути набери мене, я тобі поясню. Бо якщо я виложе весь матеріал, як робиться автоекспертиза то сайт підвисне :happy

Denja
Тюнінг клуб
Стать:чоловік
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Сер, 08 жовтня 2008, 21:18

yura.lv.ua, ану ка попробуй... Головне шоб учаснеги не підвисли :D
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

yura.lv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Сер, 08 жовтня 2008, 21:26

Denja писав:yura.lv.ua, ану ка попробуй... Головне шоб учаснеги не підвисли
Ну серйозно, якось при зутрічі. Прийдеться дуже довго писати. Я сам підвисну :D. Так як кожеш спеціаліст має диплом і вчиться він певний період (місяці, роки) так само незалежні автоексперти мають свідоцтва і досвід набувають місяцями, роками.

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 08 жовтня 2008, 21:56

yura.lv.ua писав:то різницю зобов'язаний покрити ти а не страхова.
yura.lv.ua писав:Згідно (цивільного чи адміністративного) кодексу
Ну от я прошу закон і статті де про таке написано. А то в договорі я бачу що моя ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ застрахована, і розрахунок між страховою і потерпілими мене ніяк не стосується в межах 25000 грн. Якщо експерт нарахував 8000 а потерпілий вважає що треба 20000, то потерпілий подає позов до СТРАХОВОЇ а не до мене. В свою чергу страхова може подати регресний позов до мене якщо при дтп я був в стані сп'яніння.

От що я нарив в інеті:
http://ocv.com.ua/forum/index.php?actio ... &topic=188
http://www.prostobank.ua/finansovyy_gid ... a_i_protiv

Переглянув форум http://www.urist.in.ua/forumdisplay.php?f=30, того про що ти пишеш там теж непобачив ))

Дайош незалежного експерта в студію (бажано юриста який не зацікавлений в продажах полісів ОЦВ :D )

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 08 жовтня 2008, 22:05

http://www.urist.in.ua/showthread.php?t=5619
http://vip.co.ua/blog/2008/02/28/vopros ... -po-osago/
Там є питання номер 2.5, якраз про нашу дискусію. неможу скопіювати сюда.

yura.lv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Чет, 09 жовтня 2008, 09:25

vovka писав:Ну от я прошу закон і статті де про таке написано. А то в договорі я бачу що моя ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ застрахована, і розрахунок між страховою і потерпілими мене ніяк не стосується в межах 25000 грн. Якщо експерт нарахував 8000 а потерпілий вважає що треба 20000, то потерпілий подає позов до СТРАХОВОЇ а не до мене. В свою чергу страхова може подати регресний позов до мене якщо при дтп я був в стані сп'яніння.
Все вірно, тільки збиток по цивілці рахується по середньостатистичному методі, тому може бути похибка. І різницю тої похибки СК не буде доплачувати, принаймі через суд це майже не можливо довести. При ДТП складається акт пошкоджень, і якщо пострадавша сторона упустить якусь деталь (таке часто буває, не все можна відражу побачити при серйозному ДТП) то відповідно СК буде відшкодовувати згідно акту а не згідно реального ремонту. Ось тут і випливає різниця. Як думаєш, пострадавша сторона буде мовчати чи прибіжить до тебе за доплатою?
Якщо сталось ДТП і в тебе є поліс цивілки, це (згідно чинного законодавства) не позбаляє тебе відповідальності перед винуватцем. СК допомагає добі розрахуватись а не приймає на себе твої зобовязання в повному розмірі.
Постав себе на місце пострадашої сторони. В тебе вїзждає мудак, каже що він ніби застрахований в СК "Космос" (яка вже давно банкрут, або футболить всіх підряд) . Дає тобі ревізити СК "Космос" і каже що це тепер твої проблеми, хочеш гроші то сам бігай по "Космосу" і вибивай гроші з них а я ложив на тебе і свою страхову- Я ЗАСТРАХОВАНИЙ.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 20 гостей