Тут головне впевненість у собі. Тим більше якщо точно не знаєш що забув. Бо як згадаєш тоді точно попалишсяS_V_B писав:я так місяць їздив і був переконаний що вожу з собою тех паспортSpeedo писав:Я одного разу так 190 км проїхав![]()
![]()

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Тут головне впевненість у собі. Тим більше якщо точно не знаєш що забув. Бо як згадаєш тоді точно попалишсяS_V_B писав:я так місяць їздив і був переконаний що вожу з собою тех паспортSpeedo писав:Я одного разу так 190 км проїхав![]()
![]()
Користуюсь простою сумкою Полар. Влазять всі документи, ключі, гаманець, телефон. Знаю, що все в одному місці. Не рву кишені ключами. Якщо в маршрутці кіпіш, тупо ставлю на неї руку. Якщо в гаманці бабала багато, перекладаю у внутрішню кишеню.Speedo писав:Але з іншого боку, якщо ти постійно носиш доки з собою є великий шанс десь їх забути
так суть в тому шо мене зупиняли в той період два рази, завжди давав пачку документів вони там рились віддавали і казали щасливої дороги))))) а поняв шо нема тех паспорта.... на заправці.... в них [цензура] звязку не було шоб з карточки зняти бабло, а бензин був вже в баці..... я їм: кажу давайте лишу техпаспорт а сам поїду в банкоматі знімлю бабло і привезу.... вони: ок, доволись..... я в документи а його там нема)))) потім як виявилось на кордоні показував документи на машину запхав його в звичайний паспорт і він так місяць вдома пролежав))))) дотепер не розумію шо менти в моїх документах бачили шо відпускали мене))))))pikach00 писав:Тут головне впевненість у собі.
Фотку можна, бо собі шось подібне шукаю, на сайті не найшовButs писав:Користуюсь простою сумкою Полар
antik писав:старый развод.... перед тем как отправлять деньги, нужно было спросить инфу, которая есть в потерянных документах... человек, который ниразу не видел эти документы ответить не сможет
OKKO писав:jon, не обижайся, но каким же лохом надо быть, чтобы на такое повестись.......
Так доки не з машини вкрали!!!!!Black писав:antik, + 1
jon написав:
из машины украли сумку с документами
Старый дедовский проверенный способ делюсь бесплатно.
Не надо оставлять с салоне ценные вещи и документы в любом случае ,даж когда авто на охраняемой стоянке ,или вы на 5 минут вышли в аптеку купить что нибудь " к чаю" ,тем самым ВЫ САМИ провоцируете кражу.
P.S.Сорока ни когда не пропустит блестящее мимо глаз.
jon, Всё нормально !!!Молодца я за 2-мя руками за такие темы!!!!Нас и так мало ,а ты тут в тряпочку собрался плакаться!!!! :) Правильно и сделал что написал.jon писав:тихенько сидів і нікому б не признавався.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей