Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Багажник 2115...
- Patrik
- Ім'я:Patrik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

Такий трабл
Торсіон настільки сильний (або метал в кронштейні настільки слабий) що розігнулось кріплення в кронштейні. Робирати і підгинати підварювати то все можна... АЛЕ...
Де не читав ця проблема існує, і всі її гарно називають хворобою 2115....
Чи хтось бачив (чи робив) заміну на пружину (2110 як приклад), чи на стойку...
Як відмовитись від торсіонів???
Торсіон настільки сильний (або метал в кронштейні настільки слабий) що розігнулось кріплення в кронштейні. Робирати і підгинати підварювати то все можна... АЛЕ...
Де не читав ця проблема існує, і всі її гарно називають хворобою 2115....
Чи хтось бачив (чи робив) заміну на пружину (2110 як приклад), чи на стойку...
Як відмовитись від торсіонів???
Не ту країну Гондурасом назвали
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Re: Багажник 2115...
думаю раз это болезнь значит переделки не избежать,но есть вариант,если порасмыслить механически то выходит так что твёрдость (циментация) кронштейна не расчитанна на торсион,из этого могу предложить усилить кронштейн путём усиления либо доп. закалки в термичке с последующей покраской.Patrikos писав:що розігнулось кріплення в кронштейні
На вольво и мерсах ещё пружины стоят ,тут подумать надо и не забывай что у тебя зад.дверь тяжелее чем у 08 или 09 так что ни куда ты от торсионов не денешся ИМХО,а если и переделывать то пол багажника поменять нуна :)Patrikos писав:Як відмовитись від торсіонів???
З повагою Black.
- Patrik
- Контактна інформація:
Да але де не читав, якщо кріплення витримує (як приклад підварка кутика, або ще щось...) то торсіон дуже скоро виходить зладу.Black писав:думаю раз это болезнь значит переделки не избежать,но есть вариант,если порасмыслить механически то выходит так что твёрдость (циментация) кронштейна не расчитанна на торсион,из этого могу предложить усилить кронштейн путём усиления либо доп. закалки в термичке с последующей покраской.
Як пишуть люди кришка тримається тільки тоді коли морда машини вниз дивиться .. Інакше все на спині...
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Дякував (ла): 4 рази
Эт не выход.А нормально работающие амортизаторы не спасают ???Patrikos писав:коли морда машини вниз дивиться
Знакомо :) не очень приятноPatrikos писав:Інакше все на спині

З повагою Black.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Була та сама проблема, поставив деерв,яну полку, бо штатна не витримувала вагу динаміків, торсіони було видно, вирішив їх зняти, бо вони і так добре не тримали. Коли зняв, то прозрів, бо не міг відкрити багажник, крім того шо він сів нижче крил, кришка була настільки тяжка, що тре було не малих зусиль, щоб її підняти. На вигляд нічого тяжкого в ній нема, але вона не легша від капоту, як вирішити то ше не придумав, була тема про аморти, як на капотах в 2110 чи тавронах чобітках.
- Patrik
- Контактна інформація:
Я мав на увазі на горці...Black писав:коли морда машини вниз дивиться Эт не выход.А нормально работающие амортизаторы не спасают ??
Торсіонів хотілось би позбутись... 1 рік не витримали...
- Patrik
- Контактна інформація:
Блін а ідеї...igorok писав:На вигляд нічого тяжкого в ній нема, але вона не легша від капоту, як вирішити то ше не придумав, була тема про аморти, як на капотах в 2110 чи тавронах чобітках.
Я більще схиляюсь до пружини як в 2110...
А ось на рахунок того що якщо їх викинути він просідає, я щось не помічав.... Тяжкий факт... Я навіть штатну дошку кинув в багажник

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей