Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

УВАГА!!! Нові штрафи
Saba
Ім'я:Олег
Стать:чоловік
Номер:BC IA
Дякував (ла): 0
Подякували: 7 рази
Re: УВАГА!!! Нові штрафи

Повідомлення Saba » Вів, 07 жовтня 2008, 00:57

yura.lv.ua, Порахуй мені цивілку
ваз 2106 1.6 1978р., Львів, стаж 1 рік

Glibko
Ім'я:Рома
Номер:АТ8хх8CH
Дякував (ла): 46 рази
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Glibko » Вів, 07 жовтня 2008, 07:40

yura.lv.ua,
звиняйте .... но зробив вчора цивілку за 120 грн з нуль франшизою .... Універсальна .... в того Олександровича, що тут на форумі робить їх ....
yura.lv.ua писав:немає значення чи вона = 0 чи 100 у.о. На практиці, при виплаті це на вас не відібється
як це невідіб'ється... заплачу з своєї кишені сотку а решту страхова...про що Ви говорите ....
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua

yura.lv.ua
Ім'я:Юра
Подякували: 0
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Вів, 07 жовтня 2008, 09:14

Saba писав:yura.lv.ua, Пора[цензура] мені цивілкуваз 2106 1.6 1978р., Львів, стаж 1 рік
1) Стаж менше року чи більше (рахуй по днях)?
2) Це має бути перший тип чи 3-1 тип? (1-й, коли твоєю шохою керує будь-хто, а 3-й, коли можеш їздити тільки ти)
3) Якщо перший тип, або будь-який, але стаж менше одного року то буде коштувати 248,35 грн. - знижка = 220 грн.

yura.lv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Вів, 07 жовтня 2008, 09:21

Glibko писав:yura.lv.ua,
звиняйте .... но зробив вчора цивілку за 120 грн з нуль франшизою .... Універсальна .... в того Олександровича, що тут на форумі робить їх ....
yura.lv.ua писав:немає значення чи вона = 0 чи 100 у.о. На практиці, при виплаті це на вас не відібється
як це невідіб'ється... заплачу з своєї кишені сотку а решту страхова...про що Ви говорите ....
Ти або нічого не будеш доплачувати (пострадавший відремонтує машину за ті гроші, що переведе компанія) або компанія стільки нарахує, що тобі прийдеться ще хрен зна скільки доплатити і мова йде явно не про 100 у.о.
Порада. Якщо сталось ДТП і збиток становить 300-400 у.о. то не викликати гайців і страховиків, а витягнути їх з кишені, віддати пострадавшому і їхати дальше. Буде спокійніше і дешевше.

yura.lv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Вів, 07 жовтня 2008, 09:29

Glibko писав:виняйте .... но зробив вчора цивілку за 120 грн з нуль франшизою ..
Можна по подробніше про страховку (машину)?
1) Тип страховки (1-й чи 3-й)?
2) Обєм двигуна
3) місце реєстрації
4) стаж водіння

Glibko
Контактна інформація:

Повідомлення Glibko » Вів, 07 жовтня 2008, 11:26

Ви ж вище мені вже рахували ...
yura.lv.ua писав:Glibko написав:Ваз 2109 1,5... 2002р.в, Ів-Франківська обл., права видали 1999року, 1тип1) Для першого типу немає значення, який в тебе стаж2) Якщо я правельно зрозумів то машина стоїть на реєстрації не у м. Івано-франківськ а в районі?3) 124,17 грн. - 10% знижка, ітого = 111 грн.
1.по 1-му типу ....
2.об'єм .... 1,5
3.Ів-Франк обл,Калушське мрео.... (не місто)
4.Стаж 9 років (нестосується сюди так як по 1-му типу)

Glibko
Контактна інформація:

Повідомлення Glibko » Вів, 07 жовтня 2008, 11:34

yura.lv.ua писав:Ти або нічого не будеш доплачувати (пострадавший відремонтує машину за ті гроші, що переведе компанія)
за мінусом тої "сотки" яка є франшизою .....
yura.lv.ua писав:Порада. Якщо сталось ДТП і збиток становить 300-400 у.о. то не викликати гайців і страховиків, а витягнути їх з кишені,
на який хер мені тоді та страховка ..... стався випадок франш в мене "0" на скіки вдарив стіки й заплатить страхова .... хоч 200 баксів...

vovka
Дякував (ла): 56 рази
Подякували: 96 рази
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Вів, 07 жовтня 2008, 11:47

Glibko, та тут ще підвох в тому що якщо ти когось вдарив і сума невелика то простіше заплатити самому чим викликати страхову. Бо за любе ДТП навіть якщо ти якийсь паркан поломав - в тебе можуть забрати права.
По суті з тої франшизи тепер дійсно толку небагато, але він є, так як ніколи не хочеться платити свої гроші якщо їх можна зекономити.

yura.lv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Сер, 08 жовтня 2008, 12:43

Glibko писав:yura.lv.ua написав:Ти або нічого не будеш доплачувати (пострадавший відремонтує машину за ті гроші, що переведе компанія)за мінусом тої "сотки" яка є франшизою .....
ДЛЯ ТИХ ХТО В ТАНКУ! На практиці немає значення, яка франшиза (це не КАСКО) - подзвони мені, поясню чому так.

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 08 жовтня 2008, 12:46

yura.lv.ua писав:подзвони мені, поясню чому так.
так поясни всім :sing

yura.lv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Сер, 08 жовтня 2008, 13:15

Glibko писав:на який хер мені тоді та страховка ..... стався випадок франш в мене "0" на скіки вдарив стіки й заплатить страхова .... хоч 200 баксів...
ДЛЯ ТИХ ХТО В ТАНКУ! Якщо ти є винуватцем ДТП і скористаєшся своє цивілкою то ти попадеш в такі витрати:
1) Щоб не позбутись прав (згідно закону за ДТП забирають на термін 3 міс.-12 міс.) то ти попадаш в 300 у.о. (напряму через гайців замазишся дешевше но 50/50, на пряму через суд - 200-300у.о. гарантія 100%)
2) Витрати на страховку: довідки (20-150 грн.), бензин (50-100 грн.) і купа твого часу.
3) Офіційний штраф за ДТП. По старих законах - 35-70 грн, по нових законах 340-425 + штрафні бали
Коли ті всі витрати просумувати, стає ясно чому за ДТП 300-400 у.о. краще платити зі свої кишені а не надіятись на СК

yura.lv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Сер, 08 жовтня 2008, 13:23

Glibko писав:Ви ж вище мені вже рахували ...
yura.lv.ua писав:Glibko написав:Ваз 2109 1,5... 2002р.в, Ів-Франківська обл., права видали 1999року, 1тип1) Для першого типу немає значення, який в тебе стаж2) Якщо я правельно зрозумів то машина стоїть на реєстрації не у м. Івано-франківськ а в районі?3) 124,17 грн. - 10% знижка, ітого = 111 грн.
1.по 1-му типу ....
2.об'єм .... 1,5
3.Ів-Франк обл,Калушське мрео.... (не місто)
4.Стаж 9 років (нестосується сюди так як по 1-му типу)
Я просто не памятав, яка машина. Тепер все зрозуміло, правда переплатив 15 грн. але за то маєш цивілку з "нульовою" франшизою :D

yura.lv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Сер, 08 жовтня 2008, 13:28

Народ, є така штука як добровільна цивілка, яка додатково оформляється з основною. Суть її в тому, що ліміт по ДТП можна збільшувати. Наприклад, буде не 25 тис. на кожну машину а 50тис, 100тис..... Такі цивілки модні у валиких містах, де багато дорогих машин, бо за 25тис. в новенькому Лексусі чи Мерседесі S -класу хіба, що крило відремонтуєш.
Кого цікавить - пишіть або дзвоніть

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 08 жовтня 2008, 13:36

yura.lv.ua писав:ДЛЯ ТИХ ХТО В ТАНКУ! Якщо ти є винуватцем ДТП і скористаєшся своє цивілкою то ти попадеш в такі витрати:
1) Щоб не позбутись прав (згідно закону за ДТП забирають на термін 3 міс.-12 міс.) то ти попадаш в 300 у.о. (напряму через гайців замазишся дешевше но 50/50, на пряму через суд - 200-300у.о. гарантія 100%)
2) Витрати на страховку: довідки (20-150 грн.), бензин (50-100 грн.) і купа твого часу.
3) Офіційний штраф за ДТП. По старих законах - 35-70 грн, по нових законах 340-425 + штрафні бали
Коли ті всі витрати просумувати, стає ясно чому за ДТП 300-400 у.о. краще платити зі свої кишені а не надіятись на СК
З цього випливає тільки те що при малих сумах страховкою користуватися невигідно. Але де тут "відсутність переваг нульової франшизи" про які ти говориш ?
yura.lv.ua писав:але за то маєш цивілку з "нульовою" франшизою
Ну і він правий. У випадку ДТП (тьфу-тьфу) на більш-менш серйозну суму зекономить 100 баксів. Тоже гроші.

Glibko
Контактна інформація:

Повідомлення Glibko » Сер, 08 жовтня 2008, 13:36

yura.lv.ua писав:правда переплатив 15 грн.
ну чи переплатив то я так нескажу ....
я нікуда неїхав .... приїхав до мене в офіс той дядько взяв дані + 120грн на другий день привіз всі проплачені квитанції + страх поліс ....
vovka писав:Ну і він правий. У випадку ДТП (тьфу-тьфу) на більш-менш серйозну суму зекономить 100 баксів. Тоже гроші.
+101

yura.lv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Сер, 08 жовтня 2008, 20:26

Для Glibko, vovka та інших пояснюю. В народі (після 2004 р.) гуляє приказка, головне не як голосують а як рахують :) . Приблизно тому за таким приципом відшкодовують (якщо взагалі відшкодовують) гроші страхові. Тобто, головне не розмір ДТП а як його порахують. За одне і теж ДТП різні страхові компанії виплатять різні виплати, бо по цивілці відшкодування рахують не за чекою з СТО (як в КАСКО) а за експертизою. На прикладі: сталось ДТП, страховик Х по цивілці нарахувам 5000 грн. і виплатив пострадавшій стороні Z 5000 грн. (франшиза 0 грн.), а за теж саме ДТП страховик Y нарахував 7000 грн. і виплатив пострадавшій стороні Z 6500 грн. (500 грн. франшиза). В результаті ДТП сторона Z потратила на ремонт 6000 грн. Тому при страховці:
1) компанії Х вам прийдеться доплатити стороні Z 1000 грн. (хоча франшиза була "0"), :|
2) компанії Y сторона Z залишиться задоволонею і нічого не прийдеться доплачувати (при франшизі 500 грн.) :)

vovka
Контактна інформація:

Повідомлення vovka » Сер, 08 жовтня 2008, 20:43

yura.lv.ua, я не зрозумів чому я повинен щось доплачувати якщо ремонт потерпілого коштував в межах суми яку мала би покривати цивілка. З потерпілим нехай собі розбирається страхова, і потерпілий нехай думає як вибити з неї гроші.
Можна ссилку на закон в якому говориться про от такі "доплати" зі сторони винуватця ? Було декілька страхових випадків в знайомих, і про ніякі "доплати" не йшлося, всі проблеми з потерпілим рішала страхова.

yura.lv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Сер, 08 жовтня 2008, 20:56

vovka писав:yura.lv.ua, я не зрозумів чому я повинен щось доплачувати якщо ремонт потерпілого коштував в межах суми яку мала би покривати цивілка. З потерпілим нехай собі розбирається страхова, і потерпілий нехай думає як вибити з неї гроші.
Зрозумій одне, що страхова може нарахувати одну суму (вони рахують по середнім розцінкам, причому це згідно закону), а реальний ремонт буде коштувати зовсім іншу суму (не всі купляють б/в деталі на шротах і фарбують і ремонтують у Дяді Васі). І якщо клієнт за ту суму, що йому виплатила страхова не відремонтує свою машину (поїде на фірмене СТО, закаже нові фірмові деталі,...) то різницю зобов'язаний покрити ти а не страхова. ;)
В більшості випадків по цивілці страхові компанії перераховують непогані гроші, клієнт ремонтує у Даді Васі і він залишається в пристойному плюсі (тому розмір франшизи значення немає) :) . Але, якщо б ти влетів у новеньку беху 8) , яка поїде ремонтуватись на Хрестину, то на форумі з'явиться тема: "Допоможіть хто чим може" :D

antik
Ім'я:Антоха
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення antik » Сер, 08 жовтня 2008, 20:59

yura.lv.ua писав:Зрозумій одне, що страхова може нарахувати одну суму (вони рахують по середнім розцінкам, причому це згідно закону), а реальний ремонт буде коштувати зовсім іншу суму (не всі купляють б/в деталі на шротах і фарбують і ремонтують у Дяді Васі). І якщо клієнт за ту суму, що йому виплатила страхова не відремонтує свою машину (поїде на фірмене СТО, закаже нові фірмові деталі,...) то різницю зобов'язаний покрити ти а не страхова.
Бред! Если меня чем то не устроила сумма оценки повреждений, я имею правило обратится к другому независимому эксперту.
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині

yura.lv.ua
Контактна інформація:

Повідомлення yura.lv.ua » Сер, 08 жовтня 2008, 21:08

vovka писав:Можна ссилку на закон в якому говориться про от такі "доплати" зі сторони винуватця ?
Згідно (цивільного чи адміністративного) кодексу, людина яка завдала прямих збитків іншій людині зобов'язана відшкодувати збитки в повному розмірі. І немає значення чи зарахунок своїх коштів чи коштів страхових компанії і в якій пропорції.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей