А може жовті бризговики то через то ,що він на почті робитьCAT писав:я той гольф з жовтими болотниками і великою трубою напастой бачу біля головної пошти, він там як паркується то всі втикають на то дійство:)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Рагульський тюнінг. Продовження.
- KAVArnuy
- Ім'я:Игорь
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
ШО ви сі вчипили до того тюнінга??? ну подобає сі хлопам їздити і світи синіми пісявками?? то хай їздять...
Можу поспорити шо якщо хтось свою машину кине в серьйозний (дорогий і якісний тюнінг навіть зі застосуванням новітніх аерокосмічних технологій і тд. і тп. ) Полюбе як тільки він виїде в люди кожен з нас знайде для себе щось шо йому сі не подоба, бо туво має бути ВО так, а то має стирчати тудиво... а то сі не диве .. а то нетаке... а то якось туво не доладу... і вобше то всьо негарно я б собі ліпше зробив...
Але згоден з RS в одному -- в усьому є розумна межа... нижче якої оспукатися це РАГУЛІЗМ!!!!
ЗИ: Можна дешево і с ізюмінкой, а можна пафосно дуже дорого і НІЯКО!!!
Але ше прікол в тому що для кожно з нас ця межа трохи різна вот і всьо...
Можу поспорити шо якщо хтось свою машину кине в серьйозний (дорогий і якісний тюнінг навіть зі застосуванням новітніх аерокосмічних технологій і тд. і тп. ) Полюбе як тільки він виїде в люди кожен з нас знайде для себе щось шо йому сі не подоба, бо туво має бути ВО так, а то має стирчати тудиво... а то сі не диве .. а то нетаке... а то якось туво не доладу... і вобше то всьо негарно я б собі ліпше зробив...
Але згоден з RS в одному -- в усьому є розумна межа... нижче якої оспукатися це РАГУЛІЗМ!!!!

ЗИ: Можна дешево і с ізюмінкой, а можна пафосно дуже дорого і НІЯКО!!!

Але ше прікол в тому що для кожно з нас ця межа трохи різна вот і всьо...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Чого це ми не можемо осуджувати ? Вони ж тюнінгуються щоб на них з великими очима на вулиці озиралися, а виходить трохи не так.v-line писав:,шо в людей різні смаки,і ми неможемо їх осужувати,і говорити шо є тюнінг,а шо рагулізм.
Тоновані передні фари - це іменно рагулізм і [цензура]. А не тюнінг.
Зрештою я взагалі не розумію тих які говорять що роблять тюнінг "для себе" і "головне щоб собі подобалося". Такого не буває, або в одиничних екземплярах.. Всі тюнінгують машини щоб комусь щось довести - або на світлофорі, або на драгу, або перед тьолками, або перед колєгами...
Якщо затюнінгована машина подобається тільки собі (ну а як вона може не подобатися - коли бабла туда вгрохали) - то це яскравий приклад дуже і дуже невдалого тюнінгу.
Хіба я неправ ?
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Читай тюнінг-вдосконалення. Тоьто кожна поставлена річ на машину має виконувати якусь функціональну місію.v-line писав:RS
Взагалі я говорю про то,шо в людей різні смаки,і ми неможемо їх осужувати,і говорити шо є тюнінг,а шо рагулізм.
----Хотів би я побачити твою машину,і винести на розгляд в форумі,на тему рагулізму-----
а Меган це не машина-а рагулізм!!!!!!!!!!!!!!!!!! :gans:
Хтось ставить горбатий роспредвал-потужність(видно мало)
Магнітофон і колонки-штатна система не задовільняє
Сині пісялки........Гм... ну для чого воно навіть якшо подобається, то як спортивні штани і шлюбні мешти - РАГУАЛО
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
v-line - на мегані нічого нема крім 16" тинтанів і простого мафона і дуг на даху для сноуборду на зиму і ідеальної чистоти в теплі пори року , і нема нічого лишнього. Я ж не кажу шо там шось ахтиш!!! Там нічого і не планується
. І до чого ж тут моя машина. Тут вроді мій смак тобі мішає :? . Фотку машини шукай в галереї , якшо хоть знаєш як виглядає Меган 2 седан - він там єдиний і "вогняно гарячий" , колір B76.
Доречі про фанатство - "ФАНАТИ БУВАЮТЬ РІЗНІ" - то ти про - "Карпати вперед - пацани нажремся водяри і подуріємо , ми ж банда...." , якшо ні то вибач , просто так спитав
.

Доречі про фанатство - "ФАНАТИ БУВАЮТЬ РІЗНІ" - то ти про - "Карпати вперед - пацани нажремся водяри і подуріємо , ми ж банда...." , якшо ні то вибач , просто так спитав

- longer
- Ім'я:Валера
Тюнінг-це все гармонійно поєднане у цілому, коли гляниш на машину і є про що сказати , або пагане-або добре. Перший тюнинг-це візуальній! А потім іде вже доробка мотора і таке.інше. Я в машині даже музику не слухаю, відключив. головна музика це мотор.
Зазерніть сюди і скажить своє слово. Кожному не вгодишь!
http://photofile.ru/album.php?id=1184509
Зазерніть сюди і скажить своє слово. Кожному не вгодишь!
http://photofile.ru/album.php?id=1184509
longer не в обиду http://photofile.ru/image.php?id=23991614 помоему ты в той ветке что надо.
тебе на заднюю ось на 20км + 320 кг давит ты пружины убъёщь хотя может они тоже крутые
а вот "лАНУС" такой как все причём тут тюнинг :? грязно в городе
тебе на заднюю ось на 20км + 320 кг давит ты пружины убъёщь хотя может они тоже крутые
а вот "лАНУС" такой как все причём тут тюнинг :? грязно в городе
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей