Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Перерозхід бензини
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 0
http://www.ati.nnov.ru/cars/products/300
тут смотри там инж 1,1 и таблица есть!!!!
аказываеться есть разница!!!!
тут смотри там инж 1,1 и таблица есть!!!!
аказываеться есть разница!!!!
З повагою Black.
- Andriy01
- Подякували: 4 рази
Re: Перерозхід бензини
У мене на 21093і свічки NGK-13, там зазор вроді 1,1 мм.
Коли купував свічки мені в магазині втулили NGK-4 (для класики) і божились, шо ті свічки для моєї машини.
Потім заліз на сайт і поцікавився у каталозі свічками і зазорами. Поїхав знову у той магазин і мені там безкоштовно замінили свічки на GK-13, ще й вкрутили.
Думаю, що у автора теми нічого серйозного, просто хай ще поїздить і подивиться.
Якшо тахометр не пригає весь час, то не свічки і якшо машина не дьоргається, то не провода.
Я був на Бош-сервісі, мені там на компі протестували всю систему, все промили і замінили те, шо треба замінити. Все ідеально, але тахометр теж - буває, дьоргається, але машина не глохне. То вазівські мотори [цензура];)
Просто твоя машина психологічно була не була готова до такого різкого похолодання:)
Зараз як почнеш шукати проблему і почергово її вичисляти, то викинеш бабло на вітер. Там ж треба протестити свічки, провода, поміряти компресію, промити форсунки, зачитати помилки на діагностиці на компі... Потім нічого не знайдеш і почнеш грішити на повітряний і паливний фільтра) І так далі по списку. Все заміниш і в кінці зрозумієш, шо то - Вазівські мотори [цензура];)
Читав на форумах про то. Одні кажуть шось по залізу машини проблема. Інші - в недосконалій прошивці контроллера.
Короче, не замарачуйся тим.
Коли купував свічки мені в магазині втулили NGK-4 (для класики) і божились, шо ті свічки для моєї машини.
Потім заліз на сайт і поцікавився у каталозі свічками і зазорами. Поїхав знову у той магазин і мені там безкоштовно замінили свічки на GK-13, ще й вкрутили.
Думаю, що у автора теми нічого серйозного, просто хай ще поїздить і подивиться.
Якшо тахометр не пригає весь час, то не свічки і якшо машина не дьоргається, то не провода.
Я був на Бош-сервісі, мені там на компі протестували всю систему, все промили і замінили те, шо треба замінити. Все ідеально, але тахометр теж - буває, дьоргається, але машина не глохне. То вазівські мотори [цензура];)
Просто твоя машина психологічно була не була готова до такого різкого похолодання:)
Зараз як почнеш шукати проблему і почергово її вичисляти, то викинеш бабло на вітер. Там ж треба протестити свічки, провода, поміряти компресію, промити форсунки, зачитати помилки на діагностиці на компі... Потім нічого не знайдеш і почнеш грішити на повітряний і паливний фільтра) І так далі по списку. Все заміниш і в кінці зрозумієш, шо то - Вазівські мотори [цензура];)
Нашо? Прогрівай до того моменту, коли стрілка температури охолодж.рідини почне рухатись.може ти її прогрівати довше став бо зимно на вулиці
У мене подібне - буває, шо завів: оберти піднялись до 1500, секунд 20 мотор попрацював і оберти падають десь до 300 і машина хоче глохнути, поки не підгазнеш. А далі все нормально.Зранку, коли заводжу, оберти десь 200-300 скачуть, машина так як хоче заглохнути, але дасиш чуть більше газку і сони йдуть до 1500 і потім плавно падають.
Читав на форумах про то. Одні кажуть шось по залізу машини проблема. Інші - в недосконалій прошивці контроллера.
Короче, не замарачуйся тим.
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
бмв не їхало - дьоргало ужасно.. комп нічого не показував, поміняв свічки зовсім інша кухня стала... попробуй поміняти, вони не 400 грн коштують як на беху;)
- Тарас
- Ім'я:Тарас
- Номер:2522
- Контактна інформація:
Бюджет?Andriy01 писав: компі протестували всю систему, все промили і замінили те
Andriy01 писав:Просто твоя машина психологічно була не була готова до такого різкого похолодання

в принципі так воно і є, бо поки з подвіря з"їду на дорогу 20-30 м то почне дьоргатись...А грію машину вечером в основному, саміж розумієте, діло молоде...Andriy01 писав:трілка температури охолодж.рідини почне рухатись

так і зроблю, але перше на зазори втикну, з мене звіт!LEgEnDA писав:попробуй поміняти
Відеоспостереження та охоронні сигналізації
096 333 92 29
ntnet.com.ua
096 333 92 29
ntnet.com.ua
- Black
- Ім'я:Дмитро
Тарас, Не только зазор играет роль там целая байда .Целостность электрода / изолятора и т.п. ты думаешь в том нагаре найти не вооружённым глазом микротрещину???
Меняй и всё!!!!А потом какая разница молодое - старое дело вечером / утром,нет разницы пришол, завёл ,поехал.На то и она машина и состояние её должно быть надёжным.ИМХО.

З повагою Black.
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
А it для профылактики попробуй змынити заправку.
Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Andriy01
На свічки не по зазорам треба дивитись, а по кольору нагару і по стану.
- vovik
- Ім'я:vovik
- Контактна інформація:
Далеко ти на розрегудьваних зазорах не заїдеш.Andriy01 писав:На свічки не по зазорам треба дивитись
Не віриш - попробуй!

Любовь к мото – спонтанный шизо-параноидальный приступ, перешедший в хроническую неизлечимую болезнь
- Andriy01
нє, зазори ясно шо мають значення, вплоть до 0,1 мм
- Тарас
- Контактна інформація:
зазори всі нормальні - 0,8ммAndriy01 писав: зазори ясно шо мають значення, вплоть до 0,1 мм
096 333 92 29
ntnet.com.ua
096 333 92 29
ntnet.com.ua
- Andriy01
Ти дивився по каталогу? Знайди там свою машину і глянь, з якими зазорами там мають бути свічки. От на мою машину, вроді, 1.1 мм зазор.
У мене Ваз 21093і
У мене Ваз 21093і
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
якщо свічки чорні то тут зазори навряд чи при ділах - imho. тут тупо багата суміш. але чи то проблема в прошивці, чи в ДМРВ чи в підсосі воздуху (якщо машина троїть на гарячу то мабуть він). Короче треба їхати на діагностику і вирішувати. По інтернету це вирішити складно.
- Тарас
- Контактна інформація:
НА ХОЛОНО ПОГАНО ПРАЦЮЄ а даш чуть газку, і норма...vovka писав:якщо машина троїть на гарячу то мабуть він
096 333 92 29
ntnet.com.ua
096 333 92 29
ntnet.com.ua
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
яка суміш і які кути на холодній машині оборотах ХХ ? і яка суміш і які кути на холодній машині на оборотах до яких ти "даєш газку" і на яких все норма ?Тарас писав:НА ХОЛОНО ПОГАНО ПРАЦЮЄ а даш чуть газку, і норма...
- Chell
То напевно якась напасть з тими вазами при почаку зими.... Тож розхід 11 (на 10 літрах проїхав 92 км
) Зранку буває таке шо завожу машину, оберти 1500-1700 і помаленько починають падати і потім різко глохне... Я думаю шо то проблема в паливному фільтрі... Завтра їду мінять свічки, бо скільки ту машину маю то ше до них не дивився ну і фільтра зразу поміняю...

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість