Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а хто сказав шо я буду в школі клеїти??????дась пару плакатів???Pioneer писав:2 GANGSTER
Вже все зроблено а роклеювати плакати тупо на стовпах ніхто і недума їх тре клеїти в місцях де дійсно будуть діяти наприклад вищі навчальні заклади а не школи де хібащо на роверах приїдуть, місця що звязані з авто наприклад тюнінг магазини ітд. кафе кінопалаци і втому роді чим ми і займаємся сьодні розклеїв в Франка та комерційній в дублянах і мали поклеїти в медичному завтра ще в політех піду!!!
давай мені,поможу..)))і так нема шо робити..)))а так хоть допоможу розвитку ЛТК..)))Babak писав:Потрібні поклейщики плакатів з/п за домовленістю
а причому ЛТК до гонок від Форсажу?GANGSTER писав:а так хоть допоможу розвитку ЛТК.
а при чому поклейка плакатів до проведення драгу від Форсажу?Sashka писав:а причому ЛТК до гонок від Форсажу?
а там чо? Всі гонщики на кабріолєтах)))_Ramp_ писав:поідеї з погодкою має заканати!
Від в"їзду в Черляни(1-ий КПП) до в"їзду на аеродром (2-ий КПП) рівно 1000м і ні метром менше, а після 2-ГО КПП до аеродрому метрів ше так 400, так що не 300 метрів то точно.Winner писав:а там 300 метрів пішачком
ну то як,пропозиція ше дійсна?Babak писав:Потрібні поклейщики плакатів з/п за домовленістю
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей