Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ДТП!!! Фото [Львів] і їх обговорення
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:не модний
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
На шевченка наблюдав цікаву картину. стоїть пацан протирає тряпочкою машину, думаю нармальний пацан))) проїжжаю а в тої машини переду нема вапше, знизу калюжа машина на бардюрчику передом а задом на асфальті, всі стовпи навколо вроді цілі))) певно притянули звідкісь
Путін [цензура].
- shaman
- Ім'я:Святослав
- Подякували: 23 рази
Re: ДТП!!! Фото
сьогодні взнав про хлопця, який загинув у описаній вище мною аварії в Брюхах- хлопець працював водієм, авто було не його. Він їхав за начальником який несподівано вночі йому зателефонував і на ранок його викликав, ось і він заснув за кермом, алкоголю в крові не знайдено. Він був одружений, жінка на даний момент за кордоном, також залишилась у Львові 2.5 річна дочка...
- shaman
Дятли, інакше не скажу іскільки ви напевно не читали мій основний пост в цій темі, я написав що в центрі аварії був труп людини, і навколо знайомі та родичі- вот скажіть мені як можна в такій ситуації фоткати, невже ні в кого немає ніякої моралі?! Чи може треба було фоткати не зважаючи на крики родичів та закидувати покорчене та окровавлене фото тіла?!!
пи.си. Модератори- здалось б перейменувати тему в просто дтп або якось інакше, оскільки вже було купа випадків коли аварії закінчуються летально, відповідно люди не роблять фотозвітів, а на форумі розпочинаються сварки
пи.си. Модератори- здалось б перейменувати тему в просто дтп або якось інакше, оскільки вже було купа випадків коли аварії закінчуються летально, відповідно люди не роблять фотозвітів, а на форумі розпочинаються сварки
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
Я в шоці... Фоткати можна, якшо стукнулись машини і тому подібні ситуації. А який ідіот буде лізти зі своїм фотіком (крім журналістів і слідчих) і фоткати понівечений труп??
pikach00, ти гониш?? по ходу, просто прікалуєшся...

pikach00, ти гониш?? по ходу, просто прікалуєшся...
мене цікавить! і зовсім НЕ цікавлять фотки з ДТП, яку описав shaman!Sashka писав:Кого цікавить що ви там бачили, якщо нема фоток???

Sad, but true.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
BOXER, я не прікалююсь. Тема називається ДТП ФОТО. Якщо є фото з якогось ДТП то викладуємо, якшо нема то нєфіг взагалі в цю тему писати. Я не прошу викладати і взагалі робити фото на страшних дтп-шках.
Де модери? Чому оффтоп у вигляді повідомлень без фото постаються??
Де модери? Чому оффтоп у вигляді повідомлень без фото постаються??
- weber
Назва теми історично зберігається, і якщо не флудити тут, типу "ппц", "я в ах..." - то все ок і з описом без фото.pikach00 писав:Де модери? Чому оффтоп у вигляді повідомлень без фото постаються??
+1weber писав:Назва теми історично зберігається, і якщо не флудити тут, типу "ппц", "я в ах..." - то все ок і з описом без фото.
По моєму, з опису і так все ясно, що сталося. А смакувати фотками трагедії, за збочення, як на мене.
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
shaman Думаю,що в даній ситуації відмовився би допомагати робити заміри - навідріз!
- moomnad
20.09 вечером на трасі з міста Надвірної у місто Івано-Франківськ їхав реанімобіль Вольцваген транспортер (у машині шофер, нейрохірург, реаніматор та чоловік з черепно-московою травмою) у обласну лікарню, ну певно летіли судячи по аварії. Коротше в них були включені всі маячки, звук і якись деб...л іхавши ім на зустрічній смузі вирішив перед ними повернути в ліво, невспів...Результат шофер реанімобіля живий здоровий ( спасли подушки безпеки), два лікарі в реанімації, пацієнт якого везли помер. А в мерседесі ( той що не пропустив) шофер ( він же був пяний) помер на місці, його жінка ( теж пяна) померла на місці...... вижила трирічна дівчинка яка сиділа на задньому сидінні ПРИЩЕПНУТА В ДИТЯЧОМУ КРІСЛІ ( у неї вивихнута нога). Так саме головне те що у них дома лишилось ще 5 дітей.
ГОРІЛКА до добра неприведе.
І ЯК КАЗАВ А.Яценюк " Пити треба за столом а не зарулем" .
ГОРІЛКА до добра неприведе.
І ЯК КАЗАВ А.Яценюк " Пити треба за столом а не зарулем" .

Важко збирати вибиті зуби...зломаними руками.
- shaman
Чому? Я наприклад по-перше виступив там офіційним свідком, а по-друге просто по людськи згодився допомоготи оскільки нікого більше не було, даішник був один, та й до таких "картин" в силу певних обставин звикший, раз людині вже нічим не допоможеш то хоть швидше його б забрали в морг і родина не бачила в такому жахливому вигляді...Speedo писав:shaman Думаю,що в даній ситуації відмовився би допомагати робити заміри - навідріз!
- AVP_6
- Ім'я:Антон
- Дякував (ла): 7 рази
- Подякували: 20 рази
- Контактна інформація:
shaman, знав того хлопця, він в нас на фірмі водієм працював, просто нема слів
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
Перехрестя Антоновича-Залізняка
Фабія заїхала під Газон. В Фабії спрацювала подушка. Газону нічо. Всі цілі здорові.
Фабія заїхала під Газон. В Фабії спрацювала подушка. Газону нічо. Всі цілі здорові.
Блекджек і все таке!)
- C#@O$
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ігорко
- Контактна інформація:
Babak, фабія вже не здорова.
moomnad писав:20.09 вечером на трасі з міста Надвірної у місто Івано-Франківськ їхав реанімобіль Вольцваген транспортер (у машині шофер, нейрохірург
фак.. аж вчитываться страшно было..
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
shaman та знаю, я також допомагав (в тому випадку, слава Богу без трупів обійшлося) і свідком при замірах числився, але до описаних тобою картин гм... якось не привикший...

- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
+1...hugo писав:фак.. аж вчитываться страшно было..
та тут і напевно поміг би... а в таких трагічних випадках...Speedo писав:я також допомагав (в тому випадку, слава Богу без трупів обійшлося) і свідком при замірах числився

Sad, but true.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Figaro, бачив тебе тоді, але не впізнав
- peGas
- Ім'я:Денис
- Контактна інформація:
Babak писав:Перехрестя Антоновича-Залізняка
розкажу вам більше про аварію
сталося то в 9 ранку, вони проїхали на червоне світло і прям вїхати в газон, не тормозили і не викручували руль, як виявилсоя всі були пяні в дим
пояснювати шо з такими робити не треба
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
Коротко безе фото (важко тримати завжди напоготові фотік) брейкер вибачай)))
За дублянами на протяжному повороті, амулет + цітроен берлінго вроді, всі цілі але машини практично ремонту не підлягають, сітроен зігнувся дугою, амулет без переду.
далі обїзна біля моста на бібрку, в газона вирвало кардан, сам потовкся і трохи зацепив ланос, всі цілі.
За дублянами на протяжному повороті, амулет + цітроен берлінго вроді, всі цілі але машини практично ремонту не підлягають, сітроен зігнувся дугою, амулет без переду.
далі обїзна біля моста на бібрку, в газона вирвало кардан, сам потовкся і трохи зацепив ланос, всі цілі.
Путін [цензура].
-
О тут було б дуже цікаво подивитись фото! Особливо Амулета. І зробити для себе висновки, а саме на скільки об`єктивні краш тести в павільоні і в житті.Dark Wind писав:машини практично ремонту не підлягають, сітроен зігнувся дугою, амулет без переду.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей