Обговорення елементів тюнінгу автомобілів

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
В кого стоїть виклеєний обвіс? Розкажіть +/- ?
boren6ka
Ім'я:Боря
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
В кого стоїть виклеєний обвіс? Розкажіть +/- ?

Повідомлення boren6ka » Нед, 20 липня 2008, 09:53

Оригінальний обвіс заказувати на мою машинку дуже дорого. Подумав може виклеїти такий же. Але чув різні думки шо виклеїний нетакий надійний і через 2 роки прийдеться перекрашувати. Ну вопшем розкажіть +/- ? .

ko3a4ok
Ім'я:Максим
Контактна інформація:

Re: В кого стоїть виклеєний обвіс? Розкажіть +/- ?

Повідомлення ko3a4ok » Нед, 20 липня 2008, 10:43

зроби собі обвіс такий як в Сані :D
BMW - це мій стиль життя......... http://bmwcars.pp.ua/

LEgEnDA
Тюнінг клуб
Ім'я:Саня
Контактна інформація:

Повідомлення LEgEnDA » Нед, 20 липня 2008, 10:50

ko3a4ok, :D

boren6ka

Повідомлення boren6ka » Нед, 20 липня 2008, 16:10

народ я ж серйозно запитав. :) А в Сані який обвіс? І реально краще розкажіть шо знаєте про стеклопластикові обвіси?

svoy
Ім'я:igor

Повідомлення svoy » Пон, 21 липня 2008, 08:09

Обвіс виготовляв як завжди епоксидна смола але не нешого виробництва в 5 кг. емкостях стекло мат , та стекло ткань для змицнення конструкції спочатку аиготвляемо частини що стикуются з авто по рідним бамперам (наносемо на бампер розеднувач вигляді гелю потім промащуемо епокс. смолою ложимо стекло мат знову промащуемо смолою операцію повторюемо до отримання потробної товщини . після застивання знімаемо виготовлену частину майбутнього обвісу ) оскильки ми виготовляли частину обвісу з рідного бамперу товін трохи більший ніж потрібно тому ріжемо посередини і звужуемо до потрібного розміру після чого клеемо . Також е більш на мою думку дорожчий але правильний спосіб Спочатку ваиготовлену частини штатного бамперу використовуемо як матрицю і на носимо з внутрішньої сторони гель розеднувач та створюемо нову частину тобто подібну але вже зовсім ідентичну рідному бамперу . після встановлення частини на авто беремось за олівець або інтернет щукаемо обвіс який хотілось би створити . нарешті знайшли тепер його відтворення .е три види 1. З пінопласту 2.Піна будівельна якоюми шви закриваемо між вікнами дверима 3. З спеціального пластиліну в емкостях по 50л.(даний матеріал доволі дорогий але його використання багаторазове и праацювати зним одне задоволення . ми вибераемо 1 та 2 способи верізаемо з даних матеріалів свій бапер у випадку з пінопластом то перед початком накладання на готовий макет бампера його потрібно заклеети скочом оскільки смола його розїдає а піну ні головне післе отримання вже готового бамперу звільнити його від піни чи пінопласту зашліфувата внутрішню частину та наклеїти стекло ткань що додасьть нашому бамперу значної міцності . після застивання втановлюемо на авто та шпаклюемо чому саме на авто ( оскільки місця приеднань бампера з авто дуже помітні їх потрібно зробити ідеально так трохи незабув найкре стекло волокно із карбону темног кольору воно набагато міцніше та лекше але покищо не кожен може його купити кусаеться по ціні наприклад створення карбонового капоту схоже на побудову бамперу також можна виготовити і спойлер але не $ діло насправді все залежить від людини що для неї авто і звідки руки ростуть Фото викладу пізніше Зявляються питання задавайте чим зможу тим допоможу Якщо вкого е ще якісь пропозиції щодо крмплектів технічног тюнингу на мое авто HONDA CRX 91 D19A9 пишіть телефон або в форум всім Respekt

Доречі надійність даного обвісу буде залежати від матеріалів та іх правильним застосуванням при виготовленні обвісу ;) Головне бажання :D

boren6ka

Повідомлення boren6ka » Пон, 21 липня 2008, 13:28

svoy- дякую. але мене цікавит не як виготовити (скоріш за все скористаюсь послугами якоїсь майстерні) а надійність і послухати відгуки людей які є власниками таких обвісів.

Ronster
Контактна інформація:

Повідомлення Ronster » Пон, 21 липня 2008, 13:53

boren6ka, що ти маєш наувазі під міцністю? триматись машини він буде залізобетонно, але при ударі, скоріш за все, він розлетиться в дребізги...

svoy
Ім'я:igor

Повідомлення svoy » Вів, 22 липня 2008, 08:47

При ударі насправді обвіс виготовлений із стекловолокна розлитится але не кожен . Якшо виконати пару операцій з купленим обвісом то знищити його при ударі буде дуже складно Доречі Наші сосіди Росіяни якісно виготовляють обвіси .Бремо наприклад Бампер на Ваз 2110 тобто десятку Якщо з внутрішньої сторони покласти металічну сітку а зверху знову слой стекловолокна то такай бампер при ударі не розлититься але при великому і сильному ударі відновити його буде складно . :shout для кращого ефекту можна створити відбійник в середині бамперу . Якщо виконати ці пункти то при зіткненні з ччиїмсь аввто його власник буде здевований :shout Взагалі обвіс це лише візуальний стиль а ніяк не дуга чи відбійник яким знищуют все тому небійтесь змінювати авто експкрементуйте і все вийде .Ти на початку форуму написа ніби через два рогки прейдется перефарбовувати обвіс :shock . все залежить від матеріалів Якшо ти будиш використовувати епоксидну смолу Польского чи Турецького виробникачи (червоного кольору)вона мае властивість сідати з часом і вмістах креплення витягуватись і завляються впадини але краска не відпадае :happy При використанні епоксидної смоли американського виробника яку можна придбати в Киеві в емкостях по 5л. жодних впадин та подібних речей небуде .Стекло пластик це дуже чудова річ поперше легка та надійна з неї можна створити все що заманеться ;) Всім тюнерам Respekt :)

1TRS
Ім'я:1TRS

Повідомлення 1TRS » П'ят, 26 вересня 2008, 13:54

svoy, svoy, а дн можна купити епоксидку і скловолонооо

Veber
Ім'я:Вова
Номер:5427/29819

Повідомлення Veber » П'ят, 29 січня 2010, 21:18

я купляв на Артема і на Галицикому перехсесті, ціни однаково-дорогі :sad

брав поліефірну смолу NOVOL H 5950 десь по 90грн за літр, але задоволений...
а скло волокно і скломат по 30, зара вже кажуть по 45 за кусок 0.5х1м

Veber
Номер:5427/29819

Повідомлення Veber » П'ят, 29 січня 2010, 21:21

а форми робив і з пінопласту і з монтажної пінки, зупинився на пінці, нею легше ліпити складні форми, і не треба потім як з пінопластом обклеювати скотче чи ше чимоь...

Mu$daY
Номер:ВС7779СТ

Повідомлення Mu$daY » Нед, 31 січня 2010, 01:34

boren6ka писав: і через 2 роки прийдеться перекрашувати
ПРавда 8) Я раз на місяць мусів якийсь бампер шаманити полюбе :sing
Drifthooift

draiver
Ім'я:рома

Повідомлення draiver » Сер, 03 лютого 2010, 23:26

Veber писав:я купляв на Артема і на Галицикому перехсесті, ціни однаково-дорогі :sad

брав поліефірну смолу NOVOL H 5950 десь по 90грн за літр, але задоволений...
а скло волокно і скломат по 30, зара вже кажуть по 45 за кусок 0.5х1м
да ото львів рулить!в червонограді скламат по 20 грн за 0.5 м а скловолокно за 17 за 0.5 м!!!!!!!!!

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей