Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
РАДА ПРИБОРКАЛА ПОРУШНИКІВ ДОРОЖНЬОГО РУХУ
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Тарас
- Стать:чоловік
- Номер:не модний
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Мене сьогодні в селі зупинили, просто так. а я якраз рушив, і тут підрізають з палкою, кароче тіпа чьо не пристібнутий, я кажу ви шо хворі, коли мені пристібатися якшо мене всякі підрізають. відкрий багажнік, даю ключі на відкривай, щасливої дороги)))
Путін [цензура].
- weber
Re: РАДА ПРИБОРКАЛА ПОРУШНИКІВ ДОРОЖНЬОГО РУХУ
Перед тим як рушив слід пристібатися, а не на ходу :) Хоча сам так роблю.Dark Wind писав:я кажу ви шо хворі, коли мені пристібатися якшо мене всякі підрізають.
- b88
а я весь час пристібаюсь... нічого складного і не заважає...
а пробки якраз через людей.... банально проїжджають на світлофор, коли прямо їхати нема куди і загаороджують проїзд людям... виїжджають на зустрічку де заважають руху... просто напросто масове безкультуря на дорогах!
а пробки якраз через людей.... банально проїжджають на світлофор, коли прямо їхати нема куди і загаороджують проїзд людям... виїжджають на зустрічку де заважають руху... просто напросто масове безкультуря на дорогах!
- boren6ka
- Ім'я:Боря
вот так всі закони в нас в державі... мають вилку або штраф або арешт або громадські роботи. За пянку штраф ОК. І робиться так - направляють в суд підходиш до судді домовляєшся за громадські роботи. Потім в жеку чи де там будуть громадські роботи. і буде то значно дешевше 2500 чи взагалі позбавлення прав. а взагаліто якшо знаєш потрібних людей то і штафи нові нестрашні.
Так і далі всі наші дядьки в яких тачки за 50-60 уо і вище будуть порушувати так як 500 баксів то невеликі гроші для них .
Так і далі всі наші дядьки в яких тачки за 50-60 уо і вище будуть порушувати так як 500 баксів то невеликі гроші для них .
- Dark Wind
- Тюнінг клуб
- Номер:не модний
- Контактна інформація:
нескажи, може і грошей в таких дядків багато, але розтаватися з такими суммами їм буде неприємно)) тому подумають тричі перед тим як питиboren6ka писав:500 баксів
Путін [цензура].
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
почнем з того що такі машини практично не зупиняють
правда якщоб в гаїшників були камери перед якими їм би прийшлось штраіувати, тобід можливо щось помінялося
але ще залежалоб відтого хто буде контролювати гаїшників
правда якщоб в гаїшників були камери перед якими їм би прийшлось штраіувати, тобід можливо щось помінялося
але ще залежалоб відтого хто буде контролювати гаїшників
http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/web ... 3511=31303Pro-Nick писав:Може хто має ссилку на той законопроект, але саме на той шо прийняли, а не на старий.
Викладіть, плз. Дуже цікаво почитати.![]()
Зокрема сам законопроект тут http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/web ... 401=127894
Згоден, але частково. Ці всі заходи зможуть зменшити корки, але тимчасово. Бо за якийсь час к-сть машин зросте і все почнеться з початку.Stranger писав:Нужно начинать с причины а не следствия, что к сожалению происходит у нас в стране!
И да и нет. Причина пробок в количестве машин (несколько лет назад такого небыло) и в том что власти не реагируют должным образом на изменения в трафике. Необходимо пересмотреть городские потоки для уменьшения пробок.
ЗЫЫ. властям легче повышать давление на участников движения (повышение налогов, штрафы, и тд) чем перестроить само движение. К примеру, очень просто "приделать" по одной полосе во всех направлениях на перекрёстке стрийская-научная. Или же на княгині ольги вниз к сахарова добавить полосу для тех кто поворачивает направо и поставить светофор на пересечении трамвайной линии, где всегда толпа машин. И тд и тп.
Тут потрібен системний підхід в містоплануванні і містобудуванні. Якого в нашого бидлячого міського керівництва нема і не буде ще довго.
Потрібно місто планувати так, щоб в центр не було потреби всім пертися. Потрібно розносити бізнес-центри за місто, на окраїни. Нафіга оце все в центрі?? Панти дешеві. Ніде такого в світі нема.
Потрібно будувати кільцеві. Оту нещасну північну гілку ніяк не дороблять. Проскочила здорова ідея добудувати Луганську аж мало не до залізничного вокзалу. Але щось не вірю, що її хоча б поремонтують.
Ще декілька моментів. Часто причиною корків стають дрібні аварії. Це теж потрібно врегульовувати, щоб це моментом вирішувалося і всі роз"їхалися, обмінявшись телефонами страховиків, чи ще якось.
Плюс, що не кажіть, но маршрутки і трамваї треба гнати з міста...
Ну, я це утрирую, але впорядкувати їх рух треба в першу чергу.
-
Не правда! Не знаю? Вірити чи ні, але сьогодні наслухавшись зранку радіо "Львівська хвиля" в новинах пролунала інформація, що за відсутності автоцивілки штраф 400 грн. і више. Поправки прийнято було додатково 25.09.08 р. так що...vovka писав:І обовязковість цивілки відмінили
- b88
якщо цивілку відмінили - шкода( це було дійсно правильно!
- Buts
дешевше послугу замовити, таксі з 2 водіями. таксі привозить тобі водія, він везе тебе на твоєму авто додому.Dark Wind писав: тому подумають тричі перед тим як пити
- RED_Spider
- Тюнінг клуб
b88 писав:якщо цивілку відмінили - шкода( це було дійсно правильно!
як могли відмінити автоцивілкуNick_ писав:Не правда! Не знаю? Вірити чи ні, але сьогодні наслухавшись зранку радіо "Львівська хвиля" в новинах пролунала інформація, що за відсутності автоцивілки штраф 400 грн. і више. Поправки прийнято було додатково 25.09.08 р. так що...vovka писав:І обовязковість цивілки відмінили
якщо за неї предбачено штраф 510-850грн
дивист силку нище
RED_Spider писав:а вот що мені сьогодні знайомий скинув
http://www.segodnya.ua/news/12071109.html
от тепер будем попадати на бабки
- b88
так наскілкьи розумію бали поки не працюють... короче ввечері треба буде самий закон читати!
Я крім оцього більше нічого не знайшов.b88 писав:так наскілкьи розумію бали поки не працюють... короче ввечері треба буде самий закон читати!
Але як ці бали нараховуються, скільки і де то фіксується, з того закону не зрозуміло.У разі порушення водієм транспортного засобу правил дорожнього руху йому в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України, нараховуються штрафні бали.
У разі вчинення протягом року порушень правил дорожнього руху, за які водієві було нараховано тридцять і більше штрафних балів, він зобов‘язаний скласти в підрозділах Державтоінспекції Міністерства внутрішніх справ України теоретичний іспит з перевірки знань правил дорожнього руху.
Тому не зрозумілий і малюнок, який тут привели - звідки така інфа??
P.S.: На рахунок наших граматєїв журналюг вчора приколовся з ВЗ:
http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=68072
:)Натомість новим законом буде скасована відповідальність за незначні порушення правил руху, скажімо, за перевищення швидкості на 1 км/год. або за заїзд на “стоп-лінію”.
- Pro-Nick
- Контактна інформація:
З чого ти то взяв?uranium писав:Потрібно місто планувати так, щоб в центр не було потреби всім пертися. Потрібно розносити бізнес-центри за місто, на окраїни. Нафіга оце все в центрі?? Панти дешеві. Ніде такого в світі нема.

За кордоном (США для прикладу) у великих містах/мегіполісах дуже багато офісів розташовані у центрі міста,
а спальні райони якраз винесені на периферію. І теж проблема з добиранням в годину пік.
Тільки от там переважно не корки, а тянучки, і ніхто з тої тянучки навіть не подумає виїхати на тротуар чи зустрічну, щоб всіх об'їхати.
Чи тим більше проскочити на червоний

Але на відміну від нас там все зроблено з головою - підземні і надземні багаторівневі парковки, знаки розставлені з головою, купа камер спостереження і т.д. І тільки після цього ШТРАФИ, при чому великі.
І якщо машина стоїть в неположеному місці, то її забере евакуатор, знову ж таки не зважаючи на вартість машини.
Ну і крім високих штрафів, ... якщо ти за рік маєш три (точно не памятаю) порушення, то страховка машини зросте на стільки, шо ти вже не захочеш на наступний раз порушувати. А без страховки їздити не можна.
Я от не розумію, чого багато водіїв не довольні тим, чого від них вимагають страхувати ЦВ? Народ сам повинен зрозуміти, що та цивілка в першу чергу потрібна їм самим, ситуації на НАШИХ дорогах різні бувають.RED_Spider писав:як могли відмінити автоцивілку
якщо за неї предбачено штраф 510-850грн
А от тих хто цього не розуміє чи не хоче будуть наказувати матеріально. І як показує світова практика - це найефективніший спосіб. Заплатить штраф у кілька разів більший за цивілку, і пойме, шо ліпше треба було давно застрахуватись. Так шо, ІМХО, можуть відміняти ОБОВЯЗКОВУ цивілку. Хай самі думають головою, а то як малі діти, [цензура].
І повертаючись до ефективності підвищення штрафів ... саме по собі воно нічого не дасть.
Тут потрібно підходити комплексно, і почати з ДАІ. Це розуміють усі водії, але, нажаль, не у ВР.
І скільки б ми з вами не говорили про то, що треба було б зробити - ефекту з наших розмов НОЛЬ.
Всеодно вони будуть робити те, що їм вигідно

Чи може хтось заперечить, що при бажанні за 17 років незалежності можна було вже давно все привести в порядок?
АЛЕ ... їм з порядку на дорогах прибутку нема.

- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Ти мабуть не був ні у США ні у ЄвропіPro-Nick писав:За кордоном (США для прикладу) у великих містах/мегіполісах дуже багато офісів розташовані у центрі міста

Я був, так там офіси на окраїнаїх! По крайній мірі у ІТ-шних кантор

- Pro-Nick
- Контактна інформація:
pikach00,
Як би не був, не писав би. І я не писав шо там офіси ТІЛЬКИ в центрі.
Є і на окраїнах і в центрі, як і в нас.
PS. Для прикладу, наша фірма має 1 офіс на окраїнах і 1 в самому центрі Чікаго.

Правильно, а у Львові що?Pro-Nick писав:pikach00,
Весь ІТ на Привокзальній... [цензура]??? Всі офіси банків, які НЕ працюють з клієнтами де? Правильно, в центрі. А той бідний центр як може витримати ту навалу?
Це перше.
Далі друге, купа народу преться через центр на сихів з топольної. Друга купа - навиворіт. Де воно все стоїть? Правильно, в центрі. О 9-й годині.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Nick_, дійсно я мабуть сказав неправду, просто прочитав на одному форумі, а бажано читати відразу закон, а то перебрешуть і нічого не зрозумієш 

я би ще додав "за виїзд на зустрічну смугу, позбавлення прав на 3 роки). Всі пробки саме із-за виїзду на зустрічну. Не можуть наші їздили по-людськи, в ряд колоною
п.с. сьодны дві тьотки одна на рено сценік, а друга на міцубісі якійсь виповзли на встрєчку, почали обганяти всіх поки не вперлись в зустрічний рух... пробка була на хвилин 15.
запізнився на зустріч, саме головне та дура ше ржала коли їй сигналили (тіпа модна дуже). Був би час, так би вийшов і по морді надавав би 

п.с. сьодны дві тьотки одна на рено сценік, а друга на міцубісі якійсь виповзли на встрєчку, почали обганяти всіх поки не вперлись в зустрічний рух... пробка була на хвилин 15.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей