Почитай закони, до 20км\год можна порушувати безплатно. Їдеш собі 89км\год, економиш на штафах і на паливіAndrewK писав:Тернопільській області заставлена знаками "70". Кому там заваджає загальноприйняте "90"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Почитай закони, до 20км\год можна порушувати безплатно. Їдеш собі 89км\год, економиш на штафах і на паливіAndrewK писав:Тернопільській області заставлена знаками "70". Кому там заваджає загальноприйняте "90"
знаєш на той світ завжди встигнути можна:( Тому краще не спішити. В 95% ті 5-10 хвилин шо ти виграєш тебе не спасуть. Асабисто моя швидкість на трасі Львів Тернопіль 90-100. Дорога в процесі ремонту. Ганяти там самовбивство. Пару випадків бачивAndrewK писав: а міг би 109
За також за те. Але тоді, ДАІ будуть чіплятися більше, будуть пришивати щось неймовірне, хочаб для того, щосб здерти взятку, в 3-4 рази меншу за штраф, але для них,... ух яка це буде нажива.Fly писав:Особисто мені ДУЖЕ подобається шо будуть позбавляти прав за пянку на 10 років, те шо треба
Те шо взятки піднімуться - теж супер, штрафи - ше краще!
Может сначала стоит решить проблему с пробками, а потом выдвигать такие категорическия предложения?Fly писав:Вот за проїзд по тротуарам я би штраф 1к зробив!
Так причина пробок якраз у людях. Починається з тянучок, потім лізуть всякі умніки перед всіма, зокрема і по тротуарах. З тянучки получається пробка.Stranger писав:Может сначала стоит решить проблему с пробками, а потом выдвигать такие категорическия предложения?Fly писав:Вот за проїзд по тротуарам я би штраф 1к зробив!
Нужно начинать с причины а не следствия, что к сожалению происходит у нас в стране!
А ти не ведись:) Чи ти тільки на форумі права качаєш?:)AndrewK писав:Stranger, +1
Тим тільки й доб'ються, що мусора прикопуватися будуть до чого хочеш, тільки щоб розвести на бабки
И да и нет. Причина пробок в количестве машин (несколько лет назад такого небыло) и в том что власти не реагируют должным образом на изменения в трафике. Необходимо пересмотреть городские потоки для уменьшения пробок.pikach00 писав:Так причина пробок якраз у людях. Починається з тянучок, потім лізуть всякі умніки перед всіма, зокрема і по тротуарах. З тянучки получається пробка.Stranger писав:Может сначала стоит решить проблему с пробками, а потом выдвигать такие категорическия предложения?Fly писав:Вот за проїзд по тротуарам я би штраф 1к зробив!
Нужно начинать с причины а не следствия, что к сожалению происходит у нас в стране!
Я і не ведуся. Але потратити 20-30хв. свого часу на мудака з полосатим вібратором, якого ще й послати нема ради, бо воно чмо "при виконанні"...Fly писав:А ти не ведись:) Чи ти тільки на форумі права качаєш?:)AndrewK писав:Stranger, +1
Тим тільки й доб'ються, що мусора прикопуватися будуть до чого хочеш, тільки щоб розвести на бабки
Мене вот не розводять
плюс мільйонStranger писав:ЗЫЫ. властям легче повышать давление на участников движения (повышение налогов, штрафы, и тд) чем перестроить само движение
Ідіть в депутати і допоможіть народуAndrewK писав:Stranger написав:
ЗЫЫ. властям легче повышать давление на участников движения (повышение налогов, штрафы, и тд) чем перестроить само движение
плюс мільйон
Нас, к сожалению, в их писочницу (ака банду) не берутpikach00 писав:Ідіть в депутати і допоможіть народуAndrewK писав:Stranger написав:
ЗЫЫ. властям легче повышать давление на участников движения (повышение налогов, штрафы, и тд) чем перестроить само движение
плюс мільйон
Може конкретно не поміняють- але нагадити порядно можуть...Stranger писав:Нас, к сожалению, в их писочницу (ака банду) не берутpikach00 писав:Ідіть в депутати і допоможіть народуAndrewK писав:Stranger написав:
плюс мільйонДа и две-три белые вороны в чёрной стае ничего не поменяют :)
Таких умників чомусь - міліон!pikach00 писав:Так причина пробок якраз у людях. Починається з тянучок, потім лізуть всякі умніки перед всіма, зокрема і по тротуарах. З тянучки получається пробка.
У нас тут в одному населеному пункті смт.Шкло поставили обмежуючий знак 40 км./год. (два штуки в паравозік) тільки з одної сторони дороги. А з іншого напрямку забули! Получається, що ? По правій стороні їдемо 40 км./год., а по інший скільки можна по населеному пункті? Де логіка?! Піпец! Тому з твоїми словами згідний.AndrewK писав:1. Всі обмежуючі та забороняючі знаки мають бути нормальні і стояти там де треба, а не від балди.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей