а от стокового світла недостатньо була, імхо звичайно, того і поставив ксенон

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
стародавнє біблійське покарання - закидання камінням інакомислячих :)Буду возити камінці проти таких ксенонщиків.
На рахунок лінзи Ти правий , але Ти "забув" додати що для ПРАВИЛЬНОЇ роботи ксенону має бути ще два компонента : 1 Адаптив ( якщо грубо то це атоматичний коректор ) і 2 Це омивач фар . Такщо нетреба розказвати що всі нелінзовані сліплять , головне грамотно пвдрегульованні фари ( в обовязковому порядку на ХОРОШОМУ стренді і бажанно хорошим майстром ) . Від мене ВСІ клієнти виїзжають під слова ОБОВЯЗКОВО заїдьте на стенд , але не факт що вони туда їдутьDenja писав:Чому з заводу ксенон ставлять тільки в лінзовану оптику?
100% Згідний .pikach00 писав:vovik, то просто ти на даунів попадав. Коректором крутиш вниз і нікому не заважаєш. За пів року юзання ксенону на астрі мені тільки один раз моргали бо сліпив.
Нехотів ці пункти чіпати. Було б заскладно зразу стіки інфиFormula1 писав:1 Адаптив ( якщо грубо то це атоматичний коректор ) і 2 Це омивач фар .
Поїдь на Радар-Сервіс, трошки далі за автовокзалом на Стрийській, у них точно є стенд. Правда на моїй астрі вони не змогли відрегулювати бо там пучки світла такі були шо просто піпєц :)b88 писав:Formula1, а скік регулювання на стенді коштує? і де його можна провести? - так на всяк випадок - якщо самому не вдасться відрегулювати
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей