В бусіку вмятинка, а в вазіка пів передка зімнято.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
12/09 дві круті іномарки як і зараз - йшов дощ - машини понеслу (якщо не помиляюся "Мерс"), потім ще на когось налетів, спалахнули обидві, коротче люди, напевно, так і не встигли зрозуміти, що сталося кажуть різали автогеном, щоб трупи дістати!Speedo писав:на трасі Львів-Стрий (біля муляжа даішної машини), в сторону Стрия якась машина, схожа на "ланос" влетіла в огрожу, відбилася в протилежний бік і спалахнула!!! БАЧИВ ДЕЬ ГОДИНУ ТОМУ!!!
там погано зроблено вертикальне планування дороги, вода стоїть в дощ і починається аквапланінг.... а оскільки поворот то всіх і заносить...Speedo писав:Це нехороше місце - відразу за зупинкою с. Луб"яне, якраз приблизно там же минулого тижня загинув даїшник...
+1, дада.. часто замічав в дощ там здоровенну калюжу на всю дорогу, яка нікуди не стікає!CAT писав:там погано зроблено вертикальне планування дороги, вода стоїть в дощ і починається аквапланінг.... а оскільки поворот то всіх і заносить..
То був мій постійний клієнт. Хороша людина, одружився пів року тому, наслідок маленька дитина сирота, мав 99, та вчора не той транспорт вибрав( В мене цілий день мурашки по шкірі, страшно коли людина яка вчора розказувала тобі про свої плани, сьогодні не з нами(SERUY писав:На пасічній за світлофором 300метрів в сторону центра чоловік на скутері залетів під припаркований камаз, помер в кареті швидкої допомоги.
похоже (по задним фонарям и дискам), но я не уверенSashka писав:antik, это Опель Омега?
вночі їздити поідеї легше (машин менше і т.п.), я, наприклад, стараюся планувати далекі поїздки на ніч, хоча з іншого боку купа п яних за рульом, та й заснути можуть, тут, звичайно, є свої ризики...b88 писав:ужас! от за це не люблю нічні поїздки
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей