Мож кому цікаво, от список машин на веберах
http://www.teglerizer.com/dcoe/dcoepictures.htm
Я в шоці з веберів dcoe 40 на ферарі 1972 року

і dcoe 45 на ламбі

Як їх настроюють

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Настройкою займаються люди,я більш ніж впевнений бо ні один стенд не замінить людського мисленяDark Wind писав: мають спец стенд який сам всьо рагулює
Якщо би ти настройував карбюратори кожен день то б і для тебе настройка карбюратора була б як два пальці об асвальтvovka писав:тут з двома тяжко дати раду а там 6
Люди без допомоги приборів з тим ради не дадуть. Хотя не спорю, прибори це тільки допоміжні речі, показники приборів все одно аналізує людина.mikyjan писав:Настройкою займаються люди,я більш ніж впевнений бо ні один стенд не замінить людського мисленя
ну-ну )) хотів би я побачити карбюраторщика який би без необхідних приборів (їх потрібно як мінімум 3 штуки, загальною вартістю біля 700$, я мовчу про жикльори і т.п., які теж нехіло коштують і які нереально купити на базарі) нормально би настроїв пару цих карбюраторів. А якщо їх 6 штук - то вкладення грошей ще більше.mikyjan писав:Якщо би ти настройував карбюратори кожен день то б і для тебе настройка карбюратора була б як два пальці об асвальт
Є звичайно вся потрібна інфа з приводу підбору жикльорів, емульсійних трубок, зборки, розборки, чистки і т.п. Але такі речі як синхронізація ускорітельних насосів, синхронізація 4 дроселів між собою (а на ферарі там 12 дроселів, мабуть має бути спец прибор, або 3 звичайних), настройка суміші по лямбді в різних режимах - без приборів ніяк. По цих штуках в книжці написана методика настройки з допомогою приборів.Black писав:а в твоей книжке по Делортам нет настройки ?,или они ссылаються на контр.приборы????
Кого ти маєш на увазі ? В нас є люди які коли небудь професійно займалися такими карбами ?Black писав:Среди палитры "выдающихся" топливщиков во Львове у нас разве нет спецов ????
Да я за это !!!!vovka писав:В нас є люди які коли небудь професійно займалися такими карбами ?
:) На лафет и вперёд :) Знаю что далеко!!!vovka писав:А чайка далеко, я туда не поїду на настройку
в нього дроселя, з блоком управління Январь (Соколов-Спорт) помоєму. Настроювали в Луцьку.Black писав:Ровенскую 08 кто готовил думаю они то ж сталкивались правда я не знаю что у него внутри.
Попробуя их запросить.vovka писав:Настроювали в Луцьку
Да єт тебе брать что т тяжёлое + лофет и по Львову рассекать :) ,то ж не выход.Я поковыряюсь ещё немного.vovka писав:на лафетах катається
а шо, замалий?vovka писав:бо такий розхід мене трохи не влаштовує
ну так альфи з 2 літровими двіжками з такими карбами якось їздять, і п'ють коли нові десь так само ))Black писав:Не мало будет ?
Дельта мотор спорт ????vovka писав:Тимчасово їжджу з такою дверкою
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей