Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BMW X3 30i '22 КОРОБОЧКА
- gooliver
- Ім'я:Dmytro
- Стать:чоловік
- Номер:ніпрощо
- Дякував (ла): 131 рази
- Подякували: 147 рази
Денис, сказали забирати через 3 години, але забирали вже пізніше, ніхто там не стояв і не чекав поки вони то будуть робити
- gooliver
Re: BMW X3 30i '22 КОРОБОЧКА
45800км (квітень.2024)
трохи про роботи, які були дороблені за квітень:
- поміняний ступичний підшипник передній лівий (при нульовому ТО міняли ступицю, але підшипник лишили той самий, він при певній швидкості подавав признаки існування). Міняли на південному, зробили розвал на Ірен
- поставив нові літні шини Bridgestone Alenza
- витягнув вмятину на багажнику без фарбування: робили на Тунельний Maestro Studio. В ідеал не зробили, оскільки там були 2 сколи. Але перефарбовувати заради цього всю ляду не буду.
- зробив нарешті повну поліровку + твердий віск на FullCarStudio на Стрийській біля автовокзалу
на наступне ТО готуюся міняти свічки + масло в коробці.
трохи про роботи, які були дороблені за квітень:
- поміняний ступичний підшипник передній лівий (при нульовому ТО міняли ступицю, але підшипник лишили той самий, він при певній швидкості подавав признаки існування). Міняли на південному, зробили розвал на Ірен
- поставив нові літні шини Bridgestone Alenza
- витягнув вмятину на багажнику без фарбування: робили на Тунельний Maestro Studio. В ідеал не зробили, оскільки там були 2 сколи. Але перефарбовувати заради цього всю ляду не буду.
- зробив нарешті повну поліровку + твердий віск на FullCarStudio на Стрийській біля автовокзалу
на наступне ТО готуюся міняти свічки + масло в коробці.
-
- Ім'я:Sasha
- Дякував (ла): 99 рази
- Подякували: 156 рази
- gooliver
Наразі я тільки можу поділитися матюками.
Коротше кажучи жінка забрала з поліровки авто і одразу поїхала в село. Через декілька днів говорю з мамою, каже, що жінка мила авто біля хати з відра, потім зі шланга, потім таки побачила, що то геморно і поїхала на мийку самообслуговування.
Одразу набрав жінку:
- ти мила машину з відра?
- а шо?
- тряпками?
- ну та, а шо?
-

- а шо, не можна? ну так вона брудна була по трасі, думала якраз помию щоб красива була після поліровки.... там ще якийсь капот поцарапаний, я тобі потім хотіла показати...
-

І тепер вгазалі непонятка: капот поцарапаний, ніби на ньому билися коти, або пес за котом скакав. Ніби хоч неглибокі царапини. Не виглядає, ніби це справді тряпками, бо вона також мила крила, вони цілі.
І поліровщикам вже хз що предявиш, бо прийомщик-жінка ж прийняла і прийшло декілька днів після того, як це все вспило

Походу поліровка капота буде ще раз. Ото називається вперше в житті захотів пополірувати авто.

- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Цікава історія. І сам факт,що дружина сама миє машину це вже щось. Моя дружина навіть порохотягом салон не почисте ,вже й не кажучи про вологу мийку
- gooliver
Денис, ну, у мене ще той хатній єнот-полоскун
тільки б щось поприбирати

тільки б щось поприбирати
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Питання з цікавості. В БМВ є перемикач поворотів? Чомусь саме БМВ не моргають ніколи.
- gooliver
-
мда уж... цікава ситуація з капотом канєшноПоходу поліровка капота буде ще раз. Ото називається вперше в житті захотів пополірувати авто

- gooliver
переполірували капот в рекомендованих поліровщиків (не у Львові), по місці святкування Великодня.
Ті казали, що важко сказати, чи то жінка так намила, чи інші причини. Деякі царапки може і жінка зробила, але деякі прямі паралельні - точно не під час мийки. Казали, можливо не дуже глибоко полірували, тільки легко пройшлися і просто затерли воском, тому воно одразу і не видно.
Висновок: двом друзям робили поліровку + кераміку і друзі задоволені. Але я їх для поліровки з чистою душею твердо рекомендувати не можу, бо непонятка. В їхній захист хіба можу сказати, що лакований пластик в салоні (дрібну царапину) вони полірнули і нічого не взяли, бо я у них був не перший раз вже.
- Рейтинг: 3.7%
-
Я в них дивився авто для клієнта, ну і паралельно поцікавився шо по чому, то здивували терміни виконання поліровки...день
..тому і спитав про якість роботи 

- gooliver
є таке. Мені ці, в кого переполіровував капот, казали, що у них поліровка мінімум 2 дні, а вони ще ті зануди.
- Рейтинг: 3.7%
- gooliver
Форум вмер остаточно, тільки Віктор мужньо тримає оборону.
Що ж, додам і свій внесок в життя форуму.
52600км (30.07.2024) - Третє ТО. Масло 5w30 LL01; фільтр повітряний, мікро фільтр; ступичний підшипник правий передній (ще наслідок відновлення, ступицю міняли, а підшипник ні). 13320грн
Ще з [цензура] - на трасі відлетіла ліва зливна планка лобового (між лобовим і стойкою). Тупо відірвалася, і права також трималася на соплях. Це та частина, де майстри точно не лазили і нічого там не робили, просто така якість мексиканської збірки бмв. 6шт затискачів на лобове 51137258183 + нова зливна планка на ліву сторону (стару загубив на трасі) з роботою 3918грн
54000км (11.09.2024) - кодування автостопу, адаптивних фар, закривання вікон ключем, складання дзеркал ключем. Тепер фари гарно вирізають зустрічні авто, працює як в європейця. 1500грн
62944км (20.11.2024) - Четверте ТО (велике):
- масло 6л
- повітряний фільтр
- салонний фільтр
- свічки
- масло АКПП 8л + фільтр АКПП
- масло в роздатці 1л
- заміна масла в дифах 4л
- тормозна рідина замінена
Все зроблено на південному, 35530грн
По регламенту дещо незрозуміло коли свічки міняти, показники різняться залежно від ринків від 60к.км до 100к. миль. Південний казав, що ще рано, вони то роблять на 80к, але я вирішив поміняти по меншому.
Як бачимо, свіже бмв їздить і мозок не парить. Масло не їсть, чеки не засвічуються.
Що ж, додам і свій внесок в життя форуму.
52600км (30.07.2024) - Третє ТО. Масло 5w30 LL01; фільтр повітряний, мікро фільтр; ступичний підшипник правий передній (ще наслідок відновлення, ступицю міняли, а підшипник ні). 13320грн
Ще з [цензура] - на трасі відлетіла ліва зливна планка лобового (між лобовим і стойкою). Тупо відірвалася, і права також трималася на соплях. Це та частина, де майстри точно не лазили і нічого там не робили, просто така якість мексиканської збірки бмв. 6шт затискачів на лобове 51137258183 + нова зливна планка на ліву сторону (стару загубив на трасі) з роботою 3918грн
54000км (11.09.2024) - кодування автостопу, адаптивних фар, закривання вікон ключем, складання дзеркал ключем. Тепер фари гарно вирізають зустрічні авто, працює як в європейця. 1500грн
62944км (20.11.2024) - Четверте ТО (велике):
- масло 6л
- повітряний фільтр
- салонний фільтр
- свічки
- масло АКПП 8л + фільтр АКПП
- масло в роздатці 1л
- заміна масла в дифах 4л
- тормозна рідина замінена
Все зроблено на південному, 35530грн
По регламенту дещо незрозуміло коли свічки міняти, показники різняться залежно від ринків від 60к.км до 100к. миль. Південний казав, що ще рано, вони то роблять на 80к, але я вирішив поміняти по меншому.
Як бачимо, свіже бмв їздить і мозок не парить. Масло не їсть, чеки не засвічуються.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 13 гостей