Еженков это ты на газоне по пять гривен брал за парковку по субботам на драг рейсинге?
я на бардюре чуть трубу свою не оставил. слабо было заезд сделать
землю хотябы выравнять. а потом по пять гривен сшибать?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ТРЕК ВО ЛЬВОВЕ
- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Давайте може не будемо сваритися ?
Якщо в ГАКа є можливість організовувати змагання - так нехай організовують. Кому від цього гірше ?
Головне щоб вони нам не вставляли палиці в колеса, і навпаки.
Ми ж по суті і не конкуренти ніякі. В них - це в першу чергу бізнес, а в нас - просто хобі.
А як там вони заробляють гроші - це їхнє питання. На одному ентузіазмі далеко не заїдеш.
Не подобається 5 грн за газон - ну не заїжджай туда. Які проблеми ?
Я особисто з принципу ні за які газони не платив а ставив машину чуть далі. Діло ж не в 5 гривнях. Діло в нас самих. До людей завжди ставляться так - як вони це дозволяють. Нашо рівняти газон - коли приїде толпа, позалазить машинами в болото, і ще довольна заплатить за це 5 рублів ?
Сам би так гроші збирав, поки в людей не появиться самоповага.
В нас завжди є можливість зробити щось краще і цікавіше. Той же слалом наприклад. Оцей форум - в ГАКа нема його, а про нас через форум вже добрий десяток людей взнав..
Тобто не потрібно щось ломати - потрібно побільше конструктиву.
Короче ребята - давате жити дружно :)
p.s. Чот мене на філософію потянуло :)
Якщо в ГАКа є можливість організовувати змагання - так нехай організовують. Кому від цього гірше ?
Головне щоб вони нам не вставляли палиці в колеса, і навпаки.
Ми ж по суті і не конкуренти ніякі. В них - це в першу чергу бізнес, а в нас - просто хобі.
А як там вони заробляють гроші - це їхнє питання. На одному ентузіазмі далеко не заїдеш.
Не подобається 5 грн за газон - ну не заїжджай туда. Які проблеми ?
Я особисто з принципу ні за які газони не платив а ставив машину чуть далі. Діло ж не в 5 гривнях. Діло в нас самих. До людей завжди ставляться так - як вони це дозволяють. Нашо рівняти газон - коли приїде толпа, позалазить машинами в болото, і ще довольна заплатить за це 5 рублів ?

В нас завжди є можливість зробити щось краще і цікавіше. Той же слалом наприклад. Оцей форум - в ГАКа нема його, а про нас через форум вже добрий десяток людей взнав..
Тобто не потрібно щось ломати - потрібно побільше конструктиву.
Короче ребята - давате жити дружно :)
p.s. Чот мене на філософію потянуло :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей