я тоже тошнот ше тойМожу тест-драйв провести, почуєш наскільки скрпипить, я просто дуже прискіпливий до всяких звуків в салоні.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я тоже тошнот ше тойМожу тест-драйв провести, почуєш наскільки скрпипить, я просто дуже прискіпливий до всяких звуків в салоні.
та бо поміняти клапан в зборі і сидіти бавитися з його розбором то різні по часу речі, відповідно бавитись з тим ніхто не хоче на сто, і не факт наприклад шо ти їх розбереш для заміни резинок, а там два соленоїда, і наприклад якшо десь протекло в середину то коротнуло і соленоїд здох, я так розбирав на Е34 , промахався пів дня а толку?..соленоїд ти вже не зробиш, прийшлось купити клапан в зборі
помиляєшся, їх по перше там два, по друге може може обмотка чуток підсмалитися і поршень буде ходити не з тою силою, но полюбому таку фігню треба робити самому, я навіть спочатку сам хтів тобі запропонувати то зробити, але подумав ну промахаюсь я сумарно години 4 а здохли соленоїди?..шо далі?, роботу я тіпа робив а результату нема, і мені не зручно якісь гроші буде брати і ти буш недовольний результатомNobody писав: ↑П'ят, 13 серпня 2021, 09:34думаю що не зовсім триндєц соленоїду, бо тільки зараз почав помічати що час від часу в ноги теплим дує на кондюку - не завжди, якби соленоїд глюкнув, то постійно б жарило або холодило, того хочу спробувати поміняти резинки, знаю що кроїлово веде до попадалова, але вдруг мені повезе і клапан не реба буде міняти)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей