Зробив ще пів поверху в майстерні

Заморочився, - зробив все з металу, на шурупах, як книжка пише. Тепер воно виглядає все так:
Про бюджет навіть не питайте, бо якраз метал пішов вгору

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Не знаю як в даному випадку, але в мене все армується сіткою. Тому і йде старт. До того ж гіпсокартон, який в нас продають, не надто рівний. Якщо є бажання добитись практично рівної стіни, то без старту ніяк.
В себе планую робити незалежні стелі з допомогою тіньового профілю. Мало б як мінімум забрати ймовірність тріщин між стелею і стіною. Виглядає цікаво. А там побачимо що вийде.Myself писав: ↑Чет, 10 червня 2021, 13:38sapphir, а ніхто не знає![]()
![]()
В теорії ОСП - це "стабілізоване дерево", воно не особливо реагує на зміну температури/вологості. Про всяк випадок всі шви проклеювались скловолокном на ПВА, а старт вже поверху цього всього. В панельному будинку я це робив 11 років тому - жодної тріщинки. В СІПі - дасться чути.
Всі інтер"єрні рішення в будинку загалом у мене "безбагетні". Якщо буде тріскати - то на стику стелі та стін, - тоді доведеться приклеювати багети. Це можна доробити будь-коли. Але поки виглядає надійно. Побачимо![]()
Як мінімум фюгенфюллер на стики, в ідеалі - уніфлот. Не залежить чим армується. Нерівності гіпсокартону забираються фінішом. Старт - дурна трата бабла
Ти б якось визначився... Тебе цікавить, нащо старт, чи нащо армування? Бо раз так, а раз так питаєш... Старт - щоб вирівняти всі зовнішні кути, закладені перфорованим кутником, та стики листів ГК, з площиною самої плити. А армування - для кращої адгезії стартового шару до ГК та для підвищення якості армування стиків.
Ростик1, при зустрічі якось, тут не хочу - жінка теж інколи форум читає, - нащо їй зайвий аргумент у дискусії "нафік нам та хата?"
Вже скоро рік, як обіцяєш
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей