То взгалі відкрите питання. Регламенту по заміні нема - на весь термін служби

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
То взгалі відкрите питання. Регламенту по заміні нема - на весь термін служби
Добре хоть на кузові нема :))) Але насправді і вихлопна вся поржавіла. Щось я підозрюю що рижики на підрамнику через металевий захист. Він такий "дірявий" закриває на 70% напевно. Той пластиковий пильник який йде по заводу повністю закриває ту всю площу під підрамником і я нащось поміняв його на той залізний друшляк колись))
да уж..Сказали на сервісі що з їхнього досвіду рекомендують замітити частково, тобто злити що злиється і залити нову і через 80т вже зробити повну заміну з фільтром.
Якась в нас така проблема у всьому - нема експертів/майстрів які відповідаютьь за свою роботу, чи то машина/будова/ремонт
ну вот власне це мій пункт 2для автовиробника - термін служби це термін гарантії, тобто 3 роки(100 тисяч) масло можна не міняти, і нічого коробці не станеться, а дальше хай пси їдять траву, ригне коробка
та краще і дешевше раз в 120тис км купляти нову ДСГ, ніж платити за таку заміну масла в гідротрансорматорі
канешноsashanova писав: ↑Вів, 25 травня 2021, 16:32ну вот власне це мій пункт 2для автовиробника - термін служби це термін гарантії, тобто 3 роки(100 тисяч) масло можна не міняти, і нічого коробці не станеться, а дальше хай пси їдять траву, ригне коробка, шо по факту оф. сервісне обслуговування за печатками якого так гоняться люди на вторинному ринку - ніяк не гарантує хороший тех. стан.. аби гарантію відіздила і [цензура] шо там далі з нею
![]()
канешно
треба рівняти яйця з яйцями
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей