передісторія: авто шукав десь 3 місяці... спочатку шукав цивіка 98-99року з мотором 1,5-1,6... - всі що переглядав - трупіки з диравимим кузовами... потім почав шукати все підряд) бюджет мав - 10000уо, нічого більш - менш живого не знайшов за ці гроші... тут попалось на очі оголошення про продаж даного авта - хоть і бюджет трохи не вписувався, але авто реально як нове - в салоні ще запах заводського клею - вирішив добрати гроші і взяти цю машину... як не як це у мене перше авто, того 90 коняк для початку цілком достатньо щоб навчитись їздити... років 2-3 поїжджу - а далі я ще планую вернутись до питання цивіка

отже саме авто:

взяна вона з пробігом 58200км, купив її 24 липня 2008р.
після братової 10ки - машина казка! і динаміка покраща - і салон приємніший і в поворотах краще тримається

машину проадли повністю голу - без зимової резини, вогнегасника, аптечки, насос... короче практично без нічого)
за ці півтори місяці встиг це все вже докупити, зробити ТО (заміна масла, антифризу, фільтрів), поміняти свічки на NGK (стояли рідні з заводу),
поставив нормальну двохсторонню сигналку (замість тігра який стояв при покупці)
та й поки що усе... на все на даний момент витрачено 2000грн) і кучу пального (наїздив вже десь 2000км) :)
у планах:
- зимова резина
- встановлення бк
- встановлення 4х ЕСП
з дизайну:
- хочу поставити рєснічки
- на весну планую купити чорні легкосплавки
- здерти оті написи ззаду (типу астра і тд і тп) як це зробити не підкажете?
- поміняти решітку радіатора
- потім поставлю передні протитуманки...
більше нічого робити не хочу, прихильник красивого мінімалізму

ну і ще хочу поміняти магнітофон який стоїть зараз на якийсь з флешкою + поставити 4 нові колонки та 4 пищалки
усе це буду робити по мірі того як буду мати гроші на це все

що підкупило в цій машині - її ідеальний стан як з заводу, того не потрібно вкладати гроші в ремонти :)
пс фотки - з першого дня купівлі, зараз вже зникла буква У і появились рамки УОК