Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
канєшно шо в сімі, то ж дружини автоА ха6 що? продав,чи теж в сім'ї?
в принципі не секрет, але хотілось би почути думку експертів кілько мона за нього було б датиІ кіко коштує, якщо не секрет?
на ланцюг поки ніяких планів, буду робити ТО вскрию частково двигло гляну-тоді буду робив якісь висновки, сажевик уже вирізаний продавцем, з його слів після нашої соляри періодично почала бити помилка по сажовику, ясно шо на СТО сказали -триста баксів і праблєму рішаєм кардинальноЯкі плани на ланцюг, екологію, якщо вона ще там є?
спасибі, ну я розглядав лише дизель, по причині економії раз і відносній малогєморності відносно бензинових два, ну ресурс в тих дизелів таки більший аніж в бензинок на тих кузовах, саме тому вибрав дизель
на експерта не претендую, але тоді давай побільше фоток хоча б) На Ріа хоча б якийсь пробіг бився по "базах"?
в той форум вставляти фотки файлообмінників шо плювати в травуна експерта не претендую, але тоді давай побільше фоток хоча б) На Ріа хоча б якийсь пробіг бився по "базах"?
то не надовго, якраз на такому пробігу після двухсот починаються з ним траблиВ мене 208к, 30 з яких на нашій солярі, і ніяких помилок по сажевику немає.
спасибі, надіюсь шо так і будеНу і так, вітаю з покупкою! Нехай служить і не ломається.
Не те, щоб я претендував на лаври експерта, але осмілюсь сказати, що десь в межах 14к таке авто мало би коштувати, ну я би більше точно не дав)
в принципі все вірно розписав
я б тоже не дав, но не було бажаючих мені віддати за 14Не те, щоб я претендував на лаври експерта, але осмілюсь сказати, що десь в межах 14к таке авто мало би коштувати, ну я би більше точно не дав)
спасибіА так то вітаю - ні гвоздя, ні жезла!
Яка ціль 10-ти літнього авто в ціні 14+ кіло $ ? Для якої мети його взяв?
я думав іздити.. нє?Яка ціль 10-ти літнього авто в ціні 14+ кіло $ ? Для якої мети його взяв?
я передивився біля 40 авт, 70% з них були америкоси, взяв бо підійшов стан, комплектація і зійшлися по ціні, бо якщо ти не в курсі то американський х5 10року і європейський то дві різні авто по двигунам і коробкам, і з чого ти взяв шо я там шось гадав?м, досить дивно що взяв європейця з невідомими пробігом, коли зараз на ринку багато американських дизельних е70 в цей бюджет, з підтвердженим пробігом і не треба гадати скільки соток скрутили.
читаєм уважночітко ж написав я витягнув собі її сервісну історію через колєгу на Баварії
і шо що витягнув сервісну історію? пробіг 180тис км - рідний?))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей