ти думаєш їм з Миколаєва ближче до Львова було б їхати чим до Києва

я ні до кого не звертався, так як сам непогано оглядаю автопитання до кого ти звернувся і в їх репутації, якщо оголошення з олх огляд за 200 грн то так

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ти думаєш їм з Миколаєва ближче до Львова було б їхати чим до Києва
я ні до кого не звертався, так як сам непогано оглядаю автопитання до кого ти звернувся і в їх репутації, якщо оголошення з олх огляд за 200 грн то так
Віриш в менші пробіги? В мене авто 2011 року і пробіг якраз перевалив за 200, причому авто більше стоїть ніж їздить і за період володіння було ще 3 різних авта, тобто якби все вальнув на одному то було би 300к як пити дати. Це нормальний режим експлуатації, якщо їздити по 10к в рік то утримання авта економічно не обгрунтоване, таксі дешевше.
Бувають пропозиціі від продавців 1000+ $ за рекомендацію " корча". Тому дуже важливо , в кого замовляти огляд. Особливо коли машина не дешева та далеко.sashanova писав: ↑Вів, 06 квітня 2021, 14:03в наших реаліях так во, продавав авто, звонить чувак, детально все розпитує, потім каже -я займаюсь автопідбором, якшо ви зацікавленні шо б я переконав людину купить ваше авто -з вас 100$я слєгка підфігів, но вєжліво відмовився, а від колєги з Миколаєва чув похожу історію тільки зворотню, шо заплатили підборщику 1200грн, знайшов їм в Києві мазду сх7, ті поїхали, глянули на підйомнику -а по кузову знизу треш повний-все в ржі, но по словам підборщика -машина жива, лише містить незначні сліди початкової корозії -нада брать
..
малий пробіг це ще гірше ніж серердній пробіг, бо двигуну кінець від того що не їздив)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей