який університет? то ж львів, онлі церква

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Я думав, що мене вже не здивувати цінами на землю у Львові, але тобі це вдалось!
+1 , 100к \сотка - це мощно ! + враховуючи , що ще то всьо демонтувати\розчистити треба
Cам в шоці - і це не поодинокі випадки, попадались 6 соток за 390 штук ну і т.д. Я їх не шукав, дивився що за дачні ділянки люди хочуть і тут такі ціфри в гривнях що я в нулях заблукав
Навіть нормальної води. Я тільки в одному місці в Брюховичах зустрівся з умовно терпимою водою - тільки пом'якшити треба було. А є там і така лужна вода, що через шкіру щипає, і надзвичайно смердюча, і розчин всяких металів.
Так здай сам воду на дослідження, нехай і платне. І від результату подивись що продавці запропонують
Я, поки ще займався бізнесом, завжди робив аналізи у лабораторії в інституті - тому, що біля бані напроти привокзального базару. На першому поверсі там був "Ваш магазин", а лабораторія аж на четвертому. Кого цікавить - питайте в ПП - буде детальніше.
Є пом'якшувачі у симпатичному корпусі - можна такі не ховати від людей, але я уникав таких - важче обслуговувати. Ціна обладнання зростає приблизно на 20% при подвоєнні потужності. Витрату солі можна порахувати - залежить від засипаного в колону реагенту і параметрів води.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей