Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
MAZDA6 New V.S. Honda Accord 2008 (09)
- antik
- Ім'я:Антоха
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
A-key, купи последний номер AutoBild (а хочешь, могу тебе отсканить и тут выложить) и прочитай тест новой Honda Accord 2.0 AT. Итог - цены премиум-класса, а качество то не дотягивает! Слабые движки, медленный автомат...
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
Re: MAZDA6 New V.S. Honda Accord 2008 (09)
antik, Буду вдячний якщо викладете..
To ALL, Навели мене на правильні думки
, я тепер взагалі машини перехотів
. А чесно кажучи поїду ще дивитися мондео нью, вольво с40, Ніссан Х-трейл та Мітсу аутлендер на них ціни скинули
Викладайте свої імхо на ці машини, плюси, мінуси...

To ALL, Навели мене на правильні думки

мдаA-key писав:я тепер взагалі машини перехотів
- Stranger
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- мондео нью. вроде как ничё так смотриться. шумка тоже походу лучше чем у Мазда6. Но честно говоря, форд не брал бы.A-key писав:To ALL, Навели мене на правильні думки, я тепер взагалі машини перехотів
. А чесно кажучи поїду ще дивитися мондео нью, вольво с40, Ніссан Х-трейл та Мітсу аутлендер на них ціни скинули
![]()
- вольво с40. безопасная. но не брал бы.
- Ніссан Х-трейл. гавно :) ИМХО
- Мітсу аутлендер. неплохой вариантик, но только XL 3.0. все другие модификации не стоит внимания. Но вместо него я брал бы СХ-7 на ручке
ЗЫ сравнивать первые две с вторыми двумя смысла не вижу :) разные весовые категории.
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
A-key, нікого не слухай і бери то що подобається на гроші які маєш і не прогадаєш. Бо потім тільки будеш злитись що тобі не то порадили 

- antik
- Ім'я:Антоха
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 1 раз
Три речі, на яких чоловік не повинен давати їздити - на собі, на своїй жінці та на своїй машині
antik, нормальна стаття про новий Акорд, не знаю чого ви на нього так накинулись. Памятаю про попередній Акорд також були не самі хороші відгуки "нашої" преси, тіпа вони взагалі не розуміли для чого комплектація Type-S, і то їм не так і інше, але нічо, як виявилось то була одна з кращих машин того класу.
A-key
якщо не хочеш щось купляти - прочитай про цю річ в інеті
а якщо хочеш - йдеш і купляєш
З.І. якби мав бабло зараз купив би собі 2л Екзекютів АТ, хоча в принципі згідний , що ціна трохи завищена. Чому 2л? ібо вже наганявся - хочеться спокійної їзди
A-key
якщо не хочеш щось купляти - прочитай про цю річ в інеті

а якщо хочеш - йдеш і купляєш

З.І. якби мав бабло зараз купив би собі 2л Екзекютів АТ, хоча в принципі згідний , що ціна трохи завищена. Чому 2л? ібо вже наганявся - хочеться спокійної їзди

antik, Thanks
A1,
A1, А не підскажеш, сильно в їзді і динаміці є різниця між 2 АТ і 2.4 АТ в нових Хондах аккорд???
A1,
+1+1+1A1 писав:якщо не хочеш щось купляти - прочитай про цю річ в інеті
а якщо хочеш - йдеш і купляєш![]()

A1, А не підскажеш, сильно в їзді і динаміці є різниця між 2 АТ і 2.4 АТ в нових Хондах аккорд???

pikach00, А як тобі Мітсу Аут ХL?
- pikach00
A-key, я б не брав начитавшись відгуків. Та й обслуговування на Ніко непомірно дороге.
Знайомий шукав собі паркетніка, розгладяв кілька варіантів і зупинився на Х-Трейлі
Знайомий шукав собі паркетніка, розгладяв кілька варіантів і зупинився на Х-Трейлі

pikach00, Просто Х-трейл не подобається салон. А Аут дуже подобається 3 літра.... І ціни вроде трохи Ніко скинув.. 

- pikach00
A-key, чим салон не подобається?
В ауті більше пластмаси скриплячої в салоні..
- задня підвіска нікудишня, через кілька тисяч пробігу запаскою починає зачіпати всі зрізи ям і бордюрів
- глюки з тормозними дисками які так само часто веде як і в старому ауті, треба проточувати
- в 3.0 версії є глюк з педаллю газу і ніко не хоче міняти прошивку по гарантії
- толком не затонуєш, царапається плівка
- ТО кожні 10 тис причому не дуже дешеве.
- розхід як в прадо 4.0
В ауті більше пластмаси скриплячої в салоні..
- задня підвіска нікудишня, через кілька тисяч пробігу запаскою починає зачіпати всі зрізи ям і бордюрів
- глюки з тормозними дисками які так само часто веде як і в старому ауті, треба проточувати
- в 3.0 версії є глюк з педаллю газу і ніко не хоче міняти прошивку по гарантії
- толком не затонуєш, царапається плівка
- ТО кожні 10 тис причому не дуже дешеве.
- розхід як в прадо 4.0
pikach00, Тобто, якщо я б брав Аут, то все таки ліпше 2.4 бо в нього розхід менше? Так само подобається Мазда СХ-7 але воно дуже дороге... А ще як тобі новий суба лісничок?
- LEgEnDA
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Саня
- Контактна інформація:
A-key, а які ціни на акорд купе?
LEgEnDA, В Рік Авто на південному 43 кілобаксів в липні було... на 2.4 л.
На нових не їздив, але порівняв дані розгону до сотні старих і нових і дійшов висновку, що 2,4л немає смислу братиA-key писав:A1, А не підскажеш, сильно в їзді і динаміці є різниця між 2 АТ і 2.4 АТ в нових Хондах аккорд???

Купе класне, мені червоне подобається, але треба враховувати, що то американець, з яким можуть бути проблеми
- pikach00
Взагалі краще ніякий не брати. В 2.4 розхід буде не набагато менший.A-key писав:pikach00, Тобто, якщо я б брав Аут, то все таки ліпше 2.4 бо в нього розхід менше?
В мене правда двіг чуть постарійший і постійний повний привід, на автоматі по місту менше 15л важко вкластися. На ХЛ можна хіба включати привід на одну вісь і за рахунок того зменшувати розхід.
pikach00, Сьогодні їздив на Ауті 2.4 л. в максималці, досить непогана динаміка підвіска чесно відпрацьовує всі ями... Потім сів на 3л. Небо і земля... Можна із СХ-7 тягатися..... Цікаво, чи можна якось додатково 3-й ряд сидінь доставити? Чи може в Львові десь 3л. Аут Америкос є?
- Stranger
Ну, не сильно и потягаешся :) СХ-7 на ручке 266 л.с. при весе 1782 кг (6,69кг/л.с.), а АУ3.0 на автомате 220 л.с. при весе 1650 (7,5кг/л.с.).A-key писав:Можна із СХ-7 тягатися.....
:)
- pikach00
Stranger, так порівнюй з СХ на автоматі

На рік-Авто, Урбан-авто питав?A-key писав:Чи може в Львові десь 3л. Аут Америкос є?
Він по ідеї іде в Пижику 4007 і Цітріку С-кросс(здається так назвали його)A-key писав:Цікаво, чи можна якось додатково 3-й ряд сидінь доставити?
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей