когда уже будет ссылка с рекламой?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зовнішня покраска по крайній мір по товщині досить товста 130-140мікрон, гнилья в кузові пока замічено не було
хто ж спорить?..тільки я ж не перший підшипник розбираю
теоретично можна, але клапана від такого будуть не в захваті )
по нормальним корекціям -ні, навіть теоретично
А де це видно на кузові? Щоб "метал" побачити треба поріг або стійку перпендикулярно пильнути. А те що десь може на дверях чи де інде ще "щёлкати" - та що від тих декоративних панелей хтіти?! 3мм вібри - і буде "бетон"
метал як метал, капот триндєц який важкий чомусь
Реально цікаво! Ну та, розхідники - копійчані.sashanova писав: ↑Вів, 22 грудня 2020, 18:48метал як метал, капот триндєц який важкий чомусь силова частина підозрюю злизана один в один з лексуса, лонжерони не ли лише поздовжні має ай поперечні, на скручування кузов на 5 з 5 відчутно жорсткіший чим в попереднього тіго, коли антикор робив висіла на домкратах перекособочено, раді цікавості пробував відкривати закривати двері на предмет "підтирання"-нема такого, по запах брав в основному тільки замінники, тому про рівень цін на "оригінальні запчастини"-не скажу, хоча якщо судити з цін з сайтів то плюс мінус такі ж як на європейські замінники, шось, дорожче, шось дешевше, для прикладу фільтр салону взяв оригінал за 100грн, замінник від блюпрінта-170грн, повітряний оригінал-150грн, заміник від блюпрінта який йде на крузак-тоже170грн, ясно шо взяв блюпрінт від крузака ну і так дальше
topper писав: ↑Сер, 23 грудня 2020, 12:29topper так як машина і так на продажі висить, то можеш прийти подивитисяРеально цікаво! Ну та, розхідники - копійчані.може вдруг виникне дурне бажання придбати есклюзив
(реально одна у Львові і чотири на всю область
) детальніше роздивитися можна тут
![]()
https://auto.ria.com/uk/auto_byd_s6_28277349.html
Ага, бачив! А який тепер розхід по-місту?sashanova писав: ↑Сер, 23 грудня 2020, 13:40topper писав: ↑Сер, 23 грудня 2020, 12:29topper так як машина і так на продажі висить, то можеш прийти подивитисяРеально цікаво! Ну та, розхідники - копійчані.може вдруг виникне дурне бажання придбати есклюзив
(реально одна у Львові і чотири на всю область
) детальніше роздивитися можна тут
![]()
https://auto.ria.com/uk/auto_byd_s6_28277349.html
пока шо їзджу на попередній заправці газу, там балон здоровий, тому ше сказати не можу точно, але враховуючи шо середній розхід по БК бензину 9,5л то газ не повинен вилізти за 12л, орієнтовно вангую на 11,5лАга, бачив! А який тепер розхід по-місту?
Яка середня швидкість? Бо в мене 2л. прожора в тих заторах - 11-12 км/год середня з розходом 15л бензи по-бортовому але я тільки прогріваюс...
по факту мої вангування практично справдилися
Розкажи будь-ласка детальніше, як проходило налаштування газової карти, а саме: скільки км ти виїздив на бензині і в якому режимі(траса, місто, траса-місто)?sashanova писав: ↑Пон, 28 грудня 2020, 11:45по факту мої вангування практично справдилися, по факту задувки від повного до повного вийшов розхід 11,8л газу лайт місто, чого лайт?-ну бо в диких пробках по годині не стояв
ну і вчора ше раз перевіряв корекції на газу, не можу не похвалитись
![]()
..хоть в настройщики газу іди
![]()
![]()
В таких машинах цікаве починається коли після дтп кузовщину починаєш шукати.Все остальне доступне.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість