Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
я не міняв, попередній власник поміняв літом, я лише провірив рівень, і глянув шо масло прозоре, ну і сам піддон видно шо новий, недавно прикручений...но відать криво крутили раз тече..
Скорше прокладку ставили з аналогів))))Не думай навіть за герметик.До біди багато не тре.
там окремо прокладка не йде, вона разом з піддоном і вбудованим фільтром, не розумію яка може бути біда від герметика?Скорше прокладку ставили з аналогів))))Не думай навіть за герметик.До біди багато не тре.
Якщо намастити неакуратно, частинки герметика можуть піти у вільне плавання, всмоктатися фільтром і забити його, або пройти далі по системі і забити якісь канали чи клапана.
..ужос якийЯкщо намастити неакуратно, частинки герметика можуть піти у вільне плавання, всмоктатися фільтром і забити його, або пройти далі по системі і забити якісь канали чи клапана.
аналогічноя особисто маю багато вдалих випадків я особисто маю багато вдалих випадків саджанця на герметик, який тримає в рази краще оригінальних прокладок
Я не мав на увазі тебе
Притому що в тебе був легендарний W140 ж? а це в порівнянні з сучасними та й навіть з мерсами 2000-х, просто танк по надійності
це все насправді в першу чергу залежить від ізначальної степені вбитості авта до тебе
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей