Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ще раз вітаю! От на рахунок активних стабів і амортів, я б не сильно тішився, бо на їх обслуговування як правило забивають ( а воно має бути) і потім їх довести до ладу ше то задоволення. А активне рульове є? Там тоже можуть бути свої нюанси.
А ти в тому впевнений що крила мальовані? Там вони пластикові і тим більше з часом фарба може по іншому виглядати ніж на решті кузова.
крила пластикові, тому провірити не мігоча, якщо крило пластикове, то може буть, але можливо капот із крилами малювався в один захід
[цензура]..знав би шо тут такі експерти шо по фото в дощову погоду колір фарби відрізняють -взяв би з собоютрішки голосно сказано шо "крім капоту все в рідній фарбі", по фото видно шо морда не в той відтінок пофарбована) але для бмв нормас)
ні, не здалося..обідали тамА я думав мені здалося, що фотка зроблена біля Турійського подвір'я :)
на жаль на бензиніВона на газу чи буде їздити на бензині?
я якраз тим взагалі не тішуся, перед покупкою я по вінкоду проби вартість амортів тих, даби жінку може настрашитиЩе раз вітаю! От на рахунок активних стабів і амортів, я б не сильно тішився, бо на їх обслуговування як правило забивають ( а воно має бути) і потім їх довести до ладу ше то задоволення. А активне рульове є? Там тоже можуть бути свої нюанси.
та нє..я тобі таки бажаю продати швидше ніж я на нього сазрєюЯкщо прям ващє зайде- купиш ще мого Х6!)
200тис накатано активна підвіска і стаби їздять безпроблемно.
ну раз ти маєш таку ж підвіску, то може підскажеш в чому зводиться суть її обслуговування?200тис накатано активна підвіска і стаби їздять безпроблемно.
Хто каже не радіти даним типом підвіски ніколи не мали автомобіля з нею.
там нормально так треба було ше доплатити, не стягувалидумаю потрібно було доплатити до дизеля, практичніше, надійніше і продати легше
Так 1000 це ще не дорого для такої машиги як Х6
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість