Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
канєшноsashanova, бортовик наступника буде?)
знаєш коли в людини є мрія до якої вона довго йде, а потім бац..і мрія реалізувалася..і шо далі?Чого так швидко продали?
ну в принципі це про любе авто можна так сказати, але по великому рахунку я сильно там нічо не крутив, бо не було особливо шо, трохи мені виграв моск гбо, яке ставили лучші майстри зі слів власникаякби ти сам не крутив там все, що зміг, а їздив на сервіс, як більшість автовласників, витрати напевно би були трохи іншими)
Саша, трошки зупиняй дружину, бо скоро до G05 дійдете і прийдеться чекати нову модель
дякуюФайно є. Вітання!
згідно ютубу попередній Х5 мав би розсипатися максимум на другий тиждень після покупкиСкажи, не страшно брати бензинки? я надивився ютубу про бензинові двіжки бмв і щось мені страшно.
керувався жінчиним ХОЧУ І ВСЕРозкажи, чим ти керувався при виборі? на що дивитись, що треба знати?
абсолютно вірно, N63 не роглядати від слова ВЗАГАЛІЯк мінімум, то не брати ті що з турбінами в розвалі блоку
так це бітурбо 3л.бензин N54 ше на чугуних гільзах, про дизель ти абсолютно правий, М57/N57 це відносно самі малогєморні мотори в тих кузовах, єдина пробема -вони сутєво дорожчі за бензинові..і то дуже -це основна причина по якій ми його не змогли купити3 л бензинові ше якось ходять в8 дуже дорогі і вибагливі в ремонті, по фото вроді індекс 35і, ще поїздить, але в поколінню е70\71 я б розглядав тільки 3л дизель як самий безгеморойний.
думаю грошей не хватитьСаша, трошки зупиняй дружину, бо скоро до G05 дійдете і прийдеться чекати нову модель
дякуюА по факту вітаю, зачотна тачка
менший корисний об'єм багажника, в плані висоти, і до дитячого крісла пасажиру гіррше дотягуватися через 4-х місну компоновку 71 5 місні досить рідкісні.
Планую все дитинство малого на седані провести ). З теперішнім розміром прогулок,а це менше валізи з ручною кладдю, взагалі не розумію нашо більшу машину)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей