За браком часу і з певних обставин не було можливості щось писати

За цей час, накатав пару тисяч км, купив бокс, був в Карпатах і Шацьку, мав незначну поломку, зараз про все це розкажу і додам пару фото.
Пробіг
На даний момент пробіг становить близько 87000км.
Прайси
Обіцяні прайси на запчастини і роботу по обслуговуванню викладаю в фото, додав також кінцеву ціну авто після всіх робіт.
Бокс
Взяв таки Terradrive на 480л, ціна була здається 4600грн. Мотокоса поміщається впритул, але поміщається і це найголовніше.
В гаражному кооперативі не особливо є місце ставити просто неба, бо їх здають в оренду під, а-ля, стоянку авто, а в гараж машина з боксом на даху не поміщається, то ж доводиться майже кожних вихідних його ставити, а потім знімати. Таки трохи гєморно, але поки не переїду на іншу хату, доти буде так, ніц не вдієш. На обгоні йшов з боксом 170, хоч і було трохи лячно, тест витримав, але я більше так не їжджу

Загалом - задоволений!
Карпати
Їздили на відпочинок з сімʼєю в Карпати, район Тустані, як раз тоді, коли були ці шалені зливи і за пару днів до того, як почались всі оті зсуви, руйнування доріг і т.д.
Дорога туди була більш-менш сухою, а на підʼїзді до місця локації почалась дика злива, дороги, як такої там нема, - грунтова з каміннями, отут я і зацінив повний привід! Навіть в доволі крутих і болотястих місцях їхав спокійно в натяжечку і ні за що не парився, коли інші були змушені товкти машини на розгонах по камінню, щоб взяти якийсь пагорб.
Повний привід теж пройшов свій тест, дуже задоволений, що він є, хоч і спокійно можна обходитись без нього...

Шацьк
Знову їздили на сімейний відпочинок, потрапили на дуже гарне місце, якби когось цікавило - то ось лінк https://goo.gl/maps/onkRq9bgZCvAe1VB8.
Подвірʼя досить велике, є куточок для дітей, гойдалки, пісочниця, гірка і найголовніше для дітей - батут

Поки діти зайняті - батьки відпочивають)
Всюди по території гарно доглянутий газон, весь час ходили босими.
Ще є маленький став на території, де можна ловити рибу (а я, [цензура], завтикав взяти вудку

За парканом - сосновий ліс, то як +, так і -, добре, бо свіжо, гарно і т.д., а погано - комарі...
Озеро Чорне, біля території в метрах 150-200, йти через той же сосновий ліс.
Сам пляж і захід я б не сказав, що класні, але й поганими їх теж не назвеш, основний плюс - мала кількість людей.
Туди їхали через малої сон, то було ок, не спішили, доїхали десь за 4 години, а назад їхав доволі швидко, бо донечці було тяжко всидіти в машині, адже повертались вже ближче до 18:00, доїхали за 3 години і одно зупинкою хвилин на 15.
Поломка
Одразу після Шацьку почався дивний звук в районі коробки при активному наборі швидкості з навантаженням (під гірку наприклад). Дуже розстроївся, бо думав, що накатався вже

Буквально пару днів тому поїхав на сервіс, майстер сів до мене і ми трохи проїхались, показав йому як то все відбувається і що за звук і ми одразу поїхали на підйомник. Після того як підняли машину - він почав сміятись, потім показав і розповів мені чому

На днищі є алюмінієвий захист (екран) вихлопної труби, а над ним проходить, грубо кажучи, труба (поправте з назвою

Регламент робіт
Вирішив таки дізнатись, що і на якому пробізі потрібно міняти. Погугливши 1 хв, знайшов пару сайтів, де це описано.
Не знаю, правда, чи то точно стосується саме моєї моделі тігуана, але хоча б приблизно тепер бачу, що і коли має робитись.
Основне - ланцюг ГРМ, кажуть що на 90к має бути заміна. Знайомі казали, що це винесе близько 13к

Але, мабуть таки варто раз поміняти і забути.
Ще сюди допишу, що хочу на 90к також замінити свічки, бо ще їх не міняв і замінити масло в муфті халдекс. Разом сума буде певно під 20к, якщо грубо...

Маю ще 3к км на роздуми. Може свічки навіть зараз поміняю, щоб так витратно потім не було.
Вирішив таки переробити повороти на жовті, але просто це матиме трохи нижчий пріорітет і буду дивитись, як по грошах все буде виходити...
Фото
Мабуть перша машина, яку я так мало фоткаю

Зараз пошукаю в телефоні пару фото і прикріплю сюди.
Якось так)