Але чорт попутав (точніше срана віра в людське слово - 40кєт на носі, а я досі вірю в те, що прочитав в дитинстві в книжках

Продавав перекупам з умовою переоформлення, але поци вмовили мене дати генералку на 2 місяці (що б їм не платити двічі - за постановку/зняття)... Христом богом клялись, що знімуть з мене авто і все буде чотко... короче все як тут
https://youtu.be/9UoMClocBgY

Сьогодні мав трохи часу і вирішив поспілкуватись на одному КП з патрульними що б ті глянули чи висить на мені моя старенька... Не скажу що б я сильно здивувався, але віра в людей вмерла сьогодні остаточно - 9 і далі на мені.
Дзвінок перекупу нічого не дав - в чувака амнезія, його розвели покупці і кругом одні сексменшини, а він Дартаньян...
Стоїть питання, як зняти з мене 9ку, поки автоматична фото/відеофіксація не дійшла до Лв обл і мені не почали приходити листи щастя?
Де шукати нових користувачів ТЗ уявлення не маю... писати заяву про викрадення теж не варіант - може вернутись бумерангом про неправдиві свідчення... зняти без техпаспорта і самого ТЗ щоб висіла в повітрі ще та містика...
На руках маю фото техпаспорта, копію генералки (яка вже втратила свою силу) і витяг з реєстру...