на дворі 2020 рік, відгуки про те, яка була якість в 2015-ому не актуальні

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
на дворі 2020 рік, відгуки про те, яка була якість в 2015-ому не актуальні
Дурний думкою багатіє. Раз наєбали, більше там не заправляюсь.
Бля, та я у Львові майже не буваю
Причому тут заправлявся газом 2 роки і дизель забадяжений з газовим конденсатом?
я через раз там заправлявся протягом року - нарікань жодного разу не булоAdywan писав: ↑П'ят, 12 червня 2020, 14:17Останнім часом заправлявся лише на шелі на об'їзній, звичайним дизелем. Пів року, політ нормальний, розхід по місту був біля 8.5. В неділю заправився теж на Шелі, в Раківці, дизель V-power. за 170км - розхід 11.5. М'яко кажучи я здивований.
Або в мене щось сталося з машиною, або там якась люта бадяга.
чекаю щоб доїздити цей бак і залию знову звичайний на об'їзній.
Та як мінімум середню швидкість треба порівняти і 8.5л це явно не міський розхід.Adywan писав: ↑П'ят, 12 червня 2020, 14:17Останнім часом заправлявся лише на шелі на об'їзній, звичайним дизелем. Пів року, політ нормальний, розхід по місту був біля 8.5. В неділю заправився теж на Шелі, в Раківці, дизель V-power. за 170км - розхід 11.5. М'яко кажучи я здивований.
Або в мене щось сталося з машиною, або там якась люта бадяга.
чекаю щоб доїздити цей бак і залию знову звичайний на об'їзній.
8.5 це мій стабільний середній розхід протягом пів року. При агресивнішій їзді виростав максимум до 9.5. Зараз мої маршрути залишились такими ж як були, з такими ж середніми швидкостями.
Та це фігня, а не заміри, на одному маршруті в різні години розхід може відрізнятись суттєво. + ще інші фактори впливають. Якщо на холостому розхід в л/год не змінився, то все норм.
Та камон, ви серйозно? пів року при будь яких режимах їзди в мене був середній 8.5 потолок 9.5 літри, а тут 11.5. Я не говорю про різницю в 0.5 літри. Різниця в 2-3 літри на дизелі це точно не ок.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей