не в моїх сілах асазнати етот мікс

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не в моїх сілах асазнати етот мікс
добре шо ти автору вже поміг своїми останніми постами )
скажи куму, пака він не наробив ділов дурних, хай за цену нового жука лучше возьме хатяби 3 ліона ілі 4 ібіци беушні....
Чим? Тим що вона запотівша? Питав про це в продавця по телефону, він мені зразу сказав шо там кріплення одне паяне і шо мабуть десь та фара була "прижата". По факту на морді жодного натяку на якесь дтп, все в рідній фарбі. Тому й зробили висновок шо кріплення трісло від бокового удару, підборщик казав шо то не така вже й рідкісна ситуація.
та він на тій машині і двох місяців проїздити не встиг, то нафіга паритись? Він сказав шо майже зразу після покупки надумав продавати. Ну там продавець ше той сказочнік. Каже купив для жінки, а їй не сподобалось, так і простояла машина 2 місяці. Купив десь на початку карантину. Він тільки післявчора її на себе їздив ставити, бо сервісні центри були закриті. Короче купа питань до його легенди.
Це номер не його, а попереднього власника. На момент огляду машини вона була зареєстрована ще на попереднього власника. І номер той продавець мав віддати попередньому власнику, така в них була домовленість. І нібито якраз тому він їхав ставити на себе машину в Золочів, шоб там зустрітись з попереднім власником. Саме тому я й вирішив глянути ту машину, бо близько. В Вінницю я би мабуть не їхав її дивитись.
Пхах, то вона навіть не на нього зареєстрована - класіка жанра)) на авторіа пише коли була остання оперяція в сервісному центрі, по цьому пежо 7 місяців тому)-Driver- писав: ↑Пон, 25 травня 2020, 13:14та він на тій машині і двох місяців проїздити не встиг, то нафіга паритись? Він сказав шо майже зразу після покупки надумав продавати. Ну там продавець ше той сказочнік. Каже купив для жінки, а їй не сподобалось, так і простояла машина 2 місяці. Купив десь на початку карантину. Він тільки післявчора її на себе їздив ставити, бо сервісні центри були закриті. Короче купа питань до його легенди.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей