гугл в допомогу...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
гугл в допомогу...
Питання в тому, щоб визначити з високою імовірністю скручений пробіг суто по оголошенню і по телефонній розмові з продавцем. Бо тратити час і може кошти на огляд зі спеціалістом лише для того, щоб переконатися у скрученому пробізі - це дурного робота.
імхо, краще тим не займатись взагалі) якшо знаєш шо 90%машин скручені - то навіщо шукати собі дизеля по низу ринку? мазохізм, в надії що повезе))
всі хто до того підходять, через то проходять
в цьому класі і бюджеті вибір доволі простий - або займаєшся ремонтом турбіни, форсунків, чистиш сажевий і клапан єрг.... або міняєш газові фільтра за 300грн раз в 10тисяч км
Дивина, останні 5 дизельних машин і нічого з того не робив....і пробігу скрученого не мав...певно пощастило....
Ну то моя захцянка, там можна було прокладочки поміняти, але 150 Євро я не вважаю глобальгим чимось для машини 09 року...
Та нууу) в корінь не згідний
кожному своє....але ти рівняєш т30 і т31 то кардинально різні машини....Dexter писав: ↑П'ят, 22 травня 2020, 20:26Та нууу) в корінь не згідний
Поїздивши на Леоні в японський ширпотреб типу ікстрейла чи якого міцубісі важко сісти, чесно)
Мені друг давав покататтся ікстрейла але дореста з тою убогою приборкою посередині.... Шо сказати, табурет на рівні дастера))
З вагом краще не рівняти взагалі)
у леона 09 і 15 років різні підвіски) у попередника імхо краща(бо в мене попередня
нормальний ВАГ то Ауді і Фолькс.... аж ніяк не сіат
Ладно
какбе я тут перший маю сказати шо ВАГ є ВАГ
нажаль гольф шостий і октавія А5 тоже не змогли обігнати фабію по тому паказетілю(
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей