В яку сторону поки дивлюсь:
- Фокус 2
- Астра H
- внєзапно.... Пежо 308 СВ

Астра і Фокус мені десь однаково до душі - непоганий зовнішній вигляд, акуратний салон. Фокус може чуточку більше пре ззовні, все таки Астра якась трохи рубана. Але як не дивно, зараз в мене в лідерах саме Пежо. Поясню - великий салон, який класно трансформується (задній ряд взагалі пісня - 3 окремі сидіння з регулюванням нахилу, можливість скласти одне сидіння окремо і покласти шось довге в салон), як правило багаті комплектації, безпека на високомі рівні (багато подушок безпеки), вдалий мотор (то про дизелі - 1.6хді або 2.0хді), гарний сучасний салон (астра і фокус в томі плані програють як на мене). Ну і панорама) Я вже прям уявляю як приторчить моя доця від неї

Тим не менше, ні на якій з цих машин я не катався і в сім"ї таких нема. Тому поки що всі висновки роблю чисто ззовні, по відгуках в неті і по обзорах на ютубі. Звісно, перед покупкою буду ще їздити, дивитись, пробувати різні варіанти. Але для початку хотілось би почути думку форумчан - на що в першу чергу дивитись в цих моделях, які ще моделі розглянути, що врахувати і т.д.
Короче, "почую кожного", запрашаме.