і Вектра С

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і Вектра С
Да [цензура]. як та Вектра С виглядає - що зараз 5 штук коштує в такому розмірі з автоматом і щоб мізки не любило? Так само було б і з СХ 7 якби тільки розхід а техніка не підводила
Та жартую я за твою Вектру, там ж смайлики, розслабся
Я все розумію, знаю що машина старпёрськаStuff писав: ↑П'ят, 10 квітня 2020, 09:49Та жартую я за твою Вектру, там ж смайлики, розслабся![]()
![]()
Якби в СХ-7 техніка не підводила б - її цінили б дорожче, ніж вона зараз коштує. Все таки СХ-7 приємніша з вигляду і думаю по якості матеріалів теж, ніж її конкуренти тих же років.
Якщо дивитися по іншим моделям Мазди тих років - вона брала дизайном, це так. Мазда 6 була машиною 2004 року в Україні а не Вектра С чи Мондео 3. А от якість матеріалів, товщина фарби, якість оцинковки - все було середне, або навіть нижче середнього. Але тому була і ціна конкурентна - кому не хватало грошей на ФХ35 брав СХ7 який до нас тільки в повному фулі завозилиCr@zy писав: ↑П'ят, 10 квітня 2020, 14:40Якби в СХ-7 техніка не підводила б - її цінили б дорожче, ніж вона зараз коштує. Все таки СХ-7 приємніша з вигляду і думаю по якості матеріалів теж, ніж її конкуренти тих же років.
Глянув авторіа, шось не густо там вектр по 5к
Те що вони там стоять дорожче не значить що їх купляють. На Опель клубі, щоб продати, за 4.8 таку як моя ставили і десь за тиждень продали. А рестайлова 2008, дізельна, сарай, автомат, кожі-рожі - вже пів року за 6.8 стоїть-Driver- писав: ↑Пон, 13 квітня 2020, 16:55Глянув авторіа, шось не густо там вектр по 5к
Вектра - гідротрансформатор, Астра - робот. В Астри по заводу колеса більші ніж в Вектри але це мінус бо з"їдає базу , але як би там не було Астра це С класс а Вектра - Д.-Driver- писав: ↑Пон, 13 квітня 2020, 19:47Я просто придивляюсь до вектр на автоматі бо теж вважаю що це недорогий варіант великої і комфортної машини. Ну і не чув щоб на них особо жалілись, вроді адекватні по надійності. Єдине шо там вже і астри недалеко втікли, які будуть за 6к на 6-7 років молодші. Але вектри більше подобаються.
Я не розумію як можна порівняти Джетту до Вектри чисто з точки зору різниці у віці в 10 і більше років, все інше деталі...sapphir писав: ↑П'ят, 10 квітня 2020, 14:01Я все розумію, знаю що машина старпёрськаStuff писав: ↑П'ят, 10 квітня 2020, 09:49Та жартую я за твою Вектру, там ж смайлики, розслабся![]()
![]()
Але сьогодні знов на ремонт приїхала Джетта SEL - ну не бачу я за що там дві Вектри віддати. Ні по вигляду ні по комплектусі - є плюсикі в Вектри, є в Джетти. Але різниця в ціні робить Вектру поза конкуренцією як на мене.
.sapphir писав: ↑Пон, 13 квітня 2020, 20:49Вектра - гідротрансформатор, Астра - робот. В Астри по заводу колеса більші ніж в Вектри але це мінус бо з"їдає базу , але як би там не було Астра це С класс а Вектра - Д.-Driver- писав: ↑Пон, 13 квітня 2020, 19:47Я просто придивляюсь до вектр на автоматі бо теж вважаю що це недорогий варіант великої і комфортної машини. Ну і не чув щоб на них особо жалілись, вроді адекватні по надійності. Єдине шо там вже і астри недалеко втікли, які будуть за 6к на 6-7 років молодші. Але вектри більше подобаються.
Дизеля я не розглядав - древні 2.0 або 2.2 я щось з АТ навіть не зустрічав, а 1.9 - ніби і цікавий але як на мене старий і вже достатньо складний - то не то. А бензини - 2.2 ( старий, 147 коней ) або 3.2 для газу - так при всіх проблемах 2.2 все одно напевно найбільш збалансований. Хоча і жере 20 літрів газу у місті а в сідушку тебе не втискає![]()
Не думав про то що вона виглядає як гівно з тим задом і навіть ОРС-лайн не сильно допомагаєsapphir писав: ↑Пон, 13 квітня 2020, 19:30А рестайлова 2008, дізельна, сарай, автомат, кожі-рожі - вже пів року за 6.8 стоїть-Driver- писав: ↑Пон, 13 квітня 2020, 16:55Глянув авторіа, шось не густо там вектр по 5к![]()
Глянув на авторіа - всі 1.7 або 1.9 Астри на ручці, з чого вибрати? Тут вон людина вибирає Вектру АТшну - підкажи де автоматні Астри по 6 є. Думаю його довго вмовляти не треба буде а я якось вже на своїй "старушці" з немодними дисками посоваюсьStuff писав: ↑Вів, 14 квітня 2020, 17:52.sapphir писав: ↑Пон, 13 квітня 2020, 20:49Вектра - гідротрансформатор, Астра - робот. В Астри по заводу колеса більші ніж в Вектри але це мінус бо з"їдає базу , але як би там не було Астра це С класс а Вектра - Д.-Driver- писав: ↑Пон, 13 квітня 2020, 19:47Я просто придивляюсь до вектр на автоматі бо теж вважаю що це недорогий варіант великої і комфортної машини. Ну і не чув щоб на них особо жалілись, вроді адекватні по надійності. Єдине шо там вже і астри недалеко втікли, які будуть за 6к на 6-7 років молодші. Але вектри більше подобаються.
Дизеля я не розглядав - древні 2.0 або 2.2 я щось з АТ навіть не зустрічав, а 1.9 - ніби і цікавий але як на мене старий і вже достатньо складний - то не то. А бензини - 2.2 ( старий, 147 коней ) або 3.2 для газу - так при всіх проблемах 2.2 все одно напевно найбільш збалансований. Хоча і жере 20 літрів газу у місті а в сідушку тебе не втискає![]()
Астри що тут їздять бензинові на роботах, з Європи все що їде дизельне - все на автоматах
Щодо порівняння,товариш взяв астру 12-го року 1.9 на 150 коней на комбінованому салоні з панорамою, чорну, на крутих колесах, поворотних фарах тощо за 6К, а вчора я їздив із сусідом на залюбленій вектрі 05-го року рестайл 1.8, так от, якщо врахувати що вони в ціні мали би бути однакові, то нафіга та Вектра впала, ще й на 7 років старіша...
Де продаються такі Астри по 6?))Stuff писав: ↑Вів, 14 квітня 2020, 17:52.sapphir писав: ↑Пон, 13 квітня 2020, 20:49Вектра - гідротрансформатор, Астра - робот. В Астри по заводу колеса більші ніж в Вектри але це мінус бо з"їдає базу , але як би там не було Астра це С класс а Вектра - Д.-Driver- писав: ↑Пон, 13 квітня 2020, 19:47Я просто придивляюсь до вектр на автоматі бо теж вважаю що це недорогий варіант великої і комфортної машини. Ну і не чув щоб на них особо жалілись, вроді адекватні по надійності. Єдине шо там вже і астри недалеко втікли, які будуть за 6к на 6-7 років молодші. Але вектри більше подобаються.
Астри що тут їздять бензинові на роботах, з Європи все що їде дизельне - все на автоматах
Щодо порівняння,товариш взяв астру 12-го року 1.9 на 150 коней на комбінованому салоні з панорамою, чорну, на крутих колесах, поворотних фарах тощо за 6К, а вчора я їздив із сусідом на залюбленій вектрі 05-го року рестайл 1.8, так от, якщо врахувати що вони в ціні мали би бути однакові, то нафіга та Вектра впала, ще й на 7 років старіша...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість