Після продажу "вектри", постала потреба у авто для роботи+сімї. А так, як, діти підростають - потрібно, як мінімуму універсал, щоби був зручний у літніх поїздках та сімейних подорожах

Задумувався над "октавіями а5", передивився туєву їх хучу. Але "живих" було одиниці і то за них правили, як за "рідну маму".

І тут, колєга (ячкий також недавно поміняв авто) порадив звернути увагу на "хранцузів", які нарешті "навчилися робити непогані авто з хорошими двигунами"!

Вибір впав на такого "пікаЧу"! Авто сімейне? Сімейне! Компакт-вен! Хоч я ніколи не був фанатом мінівенів, але...таке життя! Що мені ще сподобалось - досить симатичний (у чомусь, навіть, спортивний) вигляд передньої частини. Ну і тип кузова "гранд" так само непогано дивиться і ззаду (чого не скажеш про звичайного "пікачу"

Після огляду кількох екземплярів - поїздок (безрезультатних) по автобазарах, вибір впав на це авто!
Комплекттація "ексклюзив", тобто - повний електропакет (кліма, датчики світла, дощу, підігріви там, парктроніки, салон-алькантара всі діла, окреме відкривання скла дверей багажника і т.п. фішки, частину яких, ще потрібно пофіксати)
Рік 2007, (знаю, що старий, але і машинка дісталась досить дешево (правда і трохи потребує прикласти рук))!

При оглядах, попадались і 10-12 роки, але у гіршому стані!

Ті, що у оголошенні 170 пробіг, а по базі, ще в Європі робили ТО на 320

1,6 HDI, роботизована КПП
Пробіг 240 (ніби не скручений, провірялось по базі сітроена, є всі сервіски і чек, хоча...100%, пойнятно, ніхто не дасть

По паспорту - 7 місць (розкладні сидіння у багажнику)
Що вже зроблене:
- повне ТО: ремні+роліки+помпа+масло+фільтра+антифриз
- ремонт ходової: передні сайленблоки, права шарова, правий наконечник РТ
- заправка кондиціонерану
обійшлося, біля 8000 грн за запчастини-рідини, плюс - робота близько 4000
Що - у планах:
- ремонт заднього парк-троніку
- ремонт підігріву сидінь
- заміна підшипника РКПП (гудить)
- ремонт підігріву сидінь
- диски + літні колеса (стоять 16-ки, хоча "по паспорту, мають бути р17, такі і хочу поставити, може хто тут по колесах і дисках, підкажіть - АКТУАЛЬНО, куплю диски б.у. ""сітроен-пежо" кріплення на 4 болта)
Ну і все, поїхали в МРЕО - переоформили. Були, правда, деякі нюанси (при покупці - провіряйте дані продавця по "базі боржників", зараз з цим строго, навіть, якщо у нього все ок по машині, може бути заминка навіть з неоплаченою "комуналкою" чи "штрафами" на іншому авто - як було у моєму випадку

Як враження? В основному позитивні. Чесно кажучи, не очікував від дизеля 1,6 такої динаміки (обігнати фуру на трасі? - не проблема! Плюс і огляд трохи кращий ніж з "легковушки")! Передачі переключаю "як дворніки" - також, поки не напрягає (а "пелюстки" перемикання - то, взагалі бомба!

Єдиний мінус, поки - ДИСКОВА МАГНІТОЛА! БЕЗ виходві на усб та AUX

Але, то таке....
Коротче кажучи, автомобіль - однозначно вартий уваги, за співвідношенням ціна-якість!

Наразі, поки все. По ходу, виставлю більше фоток...