америкос хтрейла

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
І розхід 20)Speedo писав: ↑П'ят, 22 листопада 2019, 09:13Розумію, що троха не той буджет, але...
Колєга не так давно взяв СХ-9 (америкос)! Довольний, як слон! У нього велика сім"я, там місця - ВАГОН. Є 3-й ряд сидінь!
Вони, походу "стартують" уже з 16-ти, але, думаю, покраще буде, ніж той самий "спортаж", за, приблизно, ту ж ціну...
це який СХ-9? старий хіба, з v6? Так вони і тут дешевіSpeedo писав: ↑П'ят, 22 листопада 2019, 09:13Розумію, що троха не той буджет, але...
Колєга не так давно взяв СХ-9 (америкос)! Довольний, як слон! У нього велика сім"я, там місця - ВАГОН. Є 3-й ряд сидінь!
Вони, походу "стартують" уже з 16-ти, але, думаю, покраще буде, ніж той самий "спортаж", за, приблизно, ту ж ціну...
Задири в циліндрах і масові проблеми з двигуном після 100 тис. км - це їх хвороба?Speedo писав: ↑П'ят, 22 листопада 2019, 09:13Розумію, що троха не той буджет, але...
Tucson 2.0 на класичному автоматі з простим атмосферним мотором.Igor2011 писав: ↑П'ят, 22 листопада 2019, 12:46Задири в циліндрах і масові проблеми з двигуном після 100 тис. км - це їх хвороба?Speedo писав: ↑П'ят, 22 листопада 2019, 09:13Розумію, що троха не той буджет, але...
До речі, хто в курсі - які є зараз більші кросовери після 2015 року з класичним автоматом, а не варіатором чи DSG?
І ще один мінус задири в циліндрах з масложором))prophecy писав: ↑П'ят, 22 листопада 2019, 13:35Tucson 2.0 на класичному автоматі з простим атмосферним мотором.Igor2011 писав: ↑П'ят, 22 листопада 2019, 12:46Задири в циліндрах і масові проблеми з двигуном після 100 тис. км - це їх хвороба?Speedo писав: ↑П'ят, 22 листопада 2019, 09:13Розумію, що троха не той буджет, але...
До речі, хто в курсі - які є зараз більші кросовери після 2015 року з класичним автоматом, а не варіатором чи DSG?
Катаюсь другий місяць, поки задоволений.
Єдиний мінус розхід :) Але це рішається установкою ГБО
на фотках чотири вікна приспущені, провітрюють...)))САХАР писав: ↑П'ят, 22 листопада 2019, 22:02Я хоч і не вірю в чудеса але я б поїхав глянув
https://auto.ria.com/auto_volkswagen_ti ... 03609.html
Уважно до заду придивитися то що з телефона видно а там робтити висновки.
І кому потім продати той тсі тігуан? Хіба перепукам за 6-7к уо.САХАР писав: ↑П'ят, 22 листопада 2019, 21:41Я не цікавився,думаю гляну скількі коштує дизельний Тігуан з невеликим пробігом і прозрів
https://www.olx.ua/obyavlenie/tiguan-tg ... ECmNX.html
Або я чогось не розумію або ціна в нас формується з потолка.Най бензинка з америки вийде 16000$ в тому році.Візьмем розхід 4*4 дизеля по місту буде 10/100 бензину 16/100 різниця в 6 літрів Ціна супер пупер 6 літрів 6*30=180грн Що най буде 7$ на 100км то на бензинці я вийду проїздивши 100+тис км на ціну дизеля.А це я ще не рахував ціни обслуговування обох до 150тис.Кого ще лякає розхід великий?
Знов ж взявши дизеля за 16000$ року 12 приблизно за 8000$ я зможу замінити двіжок,коробку,роздатки,кардани,міст,полуосі,турбіну,рульову і т.д пару раз.Цікаво бере хтось за такі гроші їх)))
Теж цікавить проведення огляду перед купівлею, а саме - розвал, ходова і комп. діагностика. Але я так розумію, ви по VAG, мені цікавить ніссан? Робите таке?
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 0 гостей