а б/в такі супер-мега рейки як з заводу виходить чи якRefrugurator писав: ціна бу від 1600 грн, до 150 дол. Робота по заміні орієнтовно 1000. Крім того 2 банки рідини, ще гривень 500.
В результаті, можна за ті гроші замінити ДВІЧІ рейку на бу.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а б/в такі супер-мега рейки як з заводу виходить чи якRefrugurator писав: ціна бу від 1600 грн, до 150 дол. Робота по заміні орієнтовно 1000. Крім того 2 банки рідини, ще гривень 500.
В результаті, можна за ті гроші замінити ДВІЧІ рейку на бу.
Я думаю візьмуться за любу. То іхні гроші, тобі ж не скажуть шо іі не рентабельно робити. Візьмуть, зроблять, а за 20 тис буде по другому коліVasiliyyy писав: А взагалі: реставрується будь-яка рейка чи якщо вона вже порядно замучена, то реставрації не підлягає?
А реставровані, що як з заводу?xxfOxx писав: а б/в такі супер-мега рейки як з заводу виходить чи як
нова стоїть, проїхала до 2 тис і 1,5 місяці)))) На СТО сказали, є стук на втулці (з правої сторони).
В то мало хто вірить.В багатьох б.у.ассіціюється з бляхами.А то що є рейки з машин реально живих не вірять.Хоча як купляти найдешевшу з ринку,то якраз з блях і вийде)))В нас стан цікавить в останню чергу,ціна нижча рішає.Refrugurator писав: ↑П'ят, 28 квітня 2017, 14:58А реставровані, що як з заводу?xxfOxx писав: а б/в такі супер-мега рейки як з заводу виходить чи як
В мене бу рейка проіздила 40 чи 50 тис, без проблем.
Реставрована одразу викликвлв питання, при вдвічі більшій ціні
дуже цікавить дана ситуація.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей