Дальше перед вулиця Дріжджова

Там два знака. вул. Кінцева

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Усе моє заважання - поступаю, як положено. Тобто не залажу на тротуар. Ти вважаєш, що слід закидати всі тротуари всякими бусами, щоб виїзд з коляскою став неможливим? А неповносправним взагалі нема чого шастати і заважати "ЛЮДЯМ" робити що заманеться. І всі ці жертви заради того, щоб якийсь бидляк з комфортом промчав через дитячий майданчик.
То ви паркуєтеся на дитячому майданчику щоб завадити бидлякам ганяти по дитячому майданчику ?))
Ні. Я паркуюся біля бордюра, не заїжджаючи на тротуар і для проїзду машин залишається ще 4 метри - достатньо навіть для сміттєвоза, але мало для того, щоб роз'їхалися дві зустрічні машини. Якщо біля мого тротуару є вільне місце. але напроти того місця стоїть чиясь машина - я стану туди і тепер та машина стоїть "кісткою поперек горла".
Це звичайний двір - на вузький проїзд виходять люди з будинку і діти з садка, а на ніч це стає забитою стоянкою. А вдень їде маса машин у обидва боки. Дитину посадити у крісло в машині - ціла проблема.
Добре що за останні 2-3 роки кількість людей і автомобілів у Львові не збільшилась
все так і є, а в львівських автосалонах купують нові машини не львівяни і везуть зразу на села, в область )
По тому маршруту що я привів (Сяйво-Городоцька-Виговського-Наукова, а то по суті 2 кінця міста і є різні варіанти доїхати) , небачу де було б щось перекрито чи би десь впровадили смугу для ГТ (таких нема) чи бетонний блок кинули, ще якось обмежили. Загалом ніби все як і було.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей