Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дві вихлопні???
- andy_m
- Ім'я:Andrew
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
stabil, коли поставиш труби виславиш фото
.ιllιl. A STATE OF TRANCE
- stabil
- Ім'я:Андрій
Re: Дві вихлопні???
Був вчора на СТО, що спеціалізуються на вихлопних, сказали що задум класний але чи реальний ще думають!!! На рахунок " Ультер" То в нас в Франику неможу знайти, лишається варіант замовлення зі Львова але неваріант що може непідійти!!! Завтра їду знов на СТО будем піднімати машину і думати вже по факту!!!
- stabil
- Ім'я:Андрій
Можливо хто зі Львова зможе (випадково буде проїжджати) заїхати і розузнати нарахунок глушника на дві сторони для ВАЗ 2114!!! З мене
:)
Адреса: м.Львів вул. Б. Котика 7, офіс 309 Скворцова Ірина - менеджер консультант!!!

Адреса: м.Львів вул. Б. Котика 7, офіс 309 Скворцова Ірина - менеджер консультант!!!
- kont
На рахунок двох труб, то врізатися треба під кутом не більшим ніж 45 градусів, а найкраще це під 45. Тоді буде йти рівномірне розприділення диму. А на рахунок запаски питання: а хіба не можна її трубою знизу обійти? Зрозуміло що тоді одна труба буде довша (по шляху) а друга коротша, але це на димність і звук не повинно би вплинути...бо потік постійний, а не пульсуючий.
- ROTOR
Місце під запаску в мене видалене, роздвоєння під кутом приблизно 160 градусів на 55 трубі, тим самим забрав лишній гул, димиить як тикажеш з двох стволів одинаково, але реально я пробував відєднував цю систему і що знею що без неї машина іде одинаково, томущо практично 99 процентів тюнерів неправильно встановлена вихлопна система яка реально дає приріст потужності, тому став скільки хочеш труб інструменти болгарка і сварка 

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей