Буду!andy_sniper писав:а ти будеш встигати щеплення вижимати коли потрібно буде перейти на вищу, або нижчу передачу?
Все одно розгінпочинаєтсья на першій - правою газу, ліва тормоз відпускає - 6 000 - ліва щеплення, 2-а передача і панєслась ....
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Буду!andy_sniper писав:а ти будеш встигати щеплення вижимати коли потрібно буде перейти на вищу, або нижчу передачу?
буде краще, ніж фішкіTotal писав:Все таки фішки рулять
Гм....цікаво де ви встигаєте на другу переключатись на цій фігурі....і якщо встигає хтось, то для чого?UncleSam писав:Буду!andy_sniper писав:а ти будеш встигати щеплення вижимати коли потрібно буде перейти на вищу, або нижчу передачу?
Все одно розгінпочинаєтсья на першій - правою газу, ліва тормоз відпускає - 6 000 - ліва щеплення, 2-а передача і панєслась ....
Сьогодні збираємось на 19:00. Будем катати фігуру!Total писав:Дуже швидко стало темно - проїхав пів фігур і всеодно отримав кайф. Все таки фішки рулять
Kost писав:фафа Prima вчора вечерком в франківську на кольцевій))....
По моєму Кост перепутав тебе з І. Фальчуком!Prima писав: Я даже на Винницкой кольцевой небыл Обознался, но все равно, фа-фа в ответ
А Фальчук два рази їхав на другій, але всю трасу, а з перемиканнями тільки втратив би секунди. Немає змісту перемикатись на такій кроткій трасі, це втрата 2сек, а то і трьох. Краще на відсічці потягнути трохи, а реально то мабуть , якби не пускав колеса в буксPrima писав:Kost писав:фафа Prima вчора вечерком в франківську на кольцевій))....
![]()
![]()
Я даже на Винницкой кольцевой небыл :) Обознался, но все равно, фа-фа в ответ
![]()
ПЫС: Спасибо за приглашение, но у нас в субботу вот это: http://vokla.vn.ua/index.php?showtopic= ... #entry5213 так что в воскресенье буду спать![]()
ПЫС2: Юрка, а помнишь в Одессе 25 метовые пролеты были? Так у меня первая была на грани, даже не на грани, движок только успевал отсекать обороты.
Клубні змагання, десь середина вересня, етап кубка-середина жовтня., будуть точніші дати-напишу.UncleSam писав:Інформація прийнята!![]()
До речі - коли там у Вас в Франківську міні слалом хоч якийсь?
2 Prima: Я бачив відео - якесь ваше тренування з слалому, де за кадром голос жіночий "дивись як дядя Паша, Пріма - класно їздить ууууу...."![]()
![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей