... від автора теми "Всюди добре, а вдома найкраще"

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
... від автора теми "Всюди добре, а вдома найкраще"
Треба трошки губу закатати.. як мед то зразу ложкою.. барселона майорка може ще домінікана чи мальдівиandrewdor писав: ↑Суб, 22 червня 2019, 10:24Лоукости це коли з Кракова в Стокгольм летиш за 11 євро, з Барселони на Майорку за 10-15. І це не якась унікальна пропозиція, а стабільна.
Не тіш себе ілюзіями. Зараз мені вигідніше доїхати в Краків і оплатити там парковку, ніж летіти лоукостом зі Львова.
Згідно статистики скористались безвізом за два роки 2.5 мільйона - тобто менше 10% населення. Нагадує совок - бабки є товарів і можливостей нема, тепер можливість є але бабок немаSpeedo писав: ↑П'ят, 21 червня 2019, 12:40
Vasiliyyy
ну хоть щось робилося, хоча й важко, "зі скрипом", але робилися. І відчувалось, що президент, принаймні "про-український". Жодна з попередніх влад не запровадила "безвізу", та й лоукостів можна сказати - не було. А зараз, кожен українець може відчути ці переваги (хтось - на роботу, хто на відпочинок, але користуються МАСОВО)![]()
Ти з себе починай "губу закатувати"vovka писав: ↑Суб, 22 червня 2019, 11:17Треба трошки губу закатати.. як мед то зразу ложкою.. барселона майорка може ще домінікана чи мальдівиandrewdor писав: ↑Суб, 22 червня 2019, 10:24Лоукости це коли з Кракова в Стокгольм летиш за 11 євро, з Барселони на Майорку за 10-15. І це не якась унікальна пропозиція, а стабільна.
Не тіш себе ілюзіями. Зараз мені вигідніше доїхати в Краків і оплатити там парковку, ніж летіти лоукостом зі Львова.![]()
В Братіславу чи Вроцлав чи якийсь дорогий Копенгаген можна спокійно полетіти за 20-30 євро, не особливо вишуковуючи дешеві квитки.
Я в Гамбург до німців літав за 60 євро в обидві сторони.
До приходу лоукостів прийшлося б відвалити не менше 400.
Буде і Барселона і Майорка, на все потрібен час.
То ж не я нию що немає Майорки і Барселони за 10 євро, і мол які ж то в нас нездалі лоукости, що ж тут закатуватиandrewdor писав: ↑Нед, 23 червня 2019, 21:48Ти з себе починай "губу закатувати"vovka писав: ↑Суб, 22 червня 2019, 11:17Треба трошки губу закатати.. як мед то зразу ложкою.. барселона майорка може ще домінікана чи мальдівиandrewdor писав: ↑Суб, 22 червня 2019, 10:24Лоукости це коли з Кракова в Стокгольм летиш за 11 євро, з Барселони на Майорку за 10-15. І це не якась унікальна пропозиція, а стабільна.
Не тіш себе ілюзіями. Зараз мені вигідніше доїхати в Краків і оплатити там парковку, ніж летіти лоукостом зі Львова.![]()
В Братіславу чи Вроцлав чи якийсь дорогий Копенгаген можна спокійно полетіти за 20-30 євро, не особливо вишуковуючи дешеві квитки.
Я в Гамбург до німців літав за 60 євро в обидві сторони.
До приходу лоукостів прийшлося б відвалити не менше 400.
Буде і Барселона і Майорка, на все потрібен час.
І чекай головне.
Дешеві рейси до Англії, враховуючи легкість отримання англійської візи.. це такий собі "плювок" в лице всім..
Не обіжайся, але бюджетно - тільки навушники чи беруші. З якістю будівництва, з матеріалами які використовують я б сказав що і не бюджетно дуже важко з шумом боротися, а бюджетно - нереально.Dexter писав: ↑Пон, 24 червня 2019, 22:14Товариство, підкажіть
Є квартира в новобуді, зверху натяжна стеля і все.
Так от, зверху чути майже все, навіть як люди ходять ногами і як дзвонить і вібрує телефон на тумбочці![]()
Можна якось бюджетно запінити, "заватувати" простір під натяжною стелею? і чи є сенс?
Бажано шось бюджетне так як квартира тимчасова
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей